Rakvere Rahu hall saab riigi toel uue põranda

05.01.2011
Rakvere linnapea Andres Jaadla külastas koos abilinnapea Ain Suurkaevuga teisipäeval Rahu halli, kus spordikeskuse direktor Erich Petrovits tutvustas neile pallimängudesaali põranda hetkeseisukorda.

Külaskäik oli ajendatud hasartmängumaksu nõukogu vabariikliku komisjoni detsembrikuu lõpus toimunud koosolekust, kus tehti positiivne otsus eraldada raha Rahu halli kui Lääne-Viru maakonna spordielu ühele olulise objekti põranda remondiks.

Rakvere Metsamajandi poolt ehitatud ja 1992. aasta sügisel valminud Rakvere Rahu halli pallimängude saali põranda rekonstrueerimiseks eraldati hasartmängumaksu nõukogu poolt toetust summas 460 000 krooni (29 399,36 eurot). Remondiks puudujääva osa suurusjärgus veidi alla 300 000 krooni katab täiendava omafinantseeringuga Rakvere linn.

Nimetatud spordisaali kasutab oma põhilise treeningubaasina Lääne-Viru korvpalli esindusmeeskond Rakvere Tarvas aga samuti kehalise kasvatuse tundide läbiviimiseks Rakvere põhikool, treeninguteks ja võistlusteks Rakvere spordikool ning linna teised spordiklubid. Samas saalis krooniti aastatel 1995-1997 kolmel korral Eesti meistriks Rakvere võrkpalliklubi Rivaal.

"Loodame, et nii Rakvere Tarva kui ka teiste Rahu hallis harjutavate sportlaste tulemused tänu uuele põrandale paranevad," lausus Rakvere linnapea Andres Jaadla, kes avaldas vaid kahetsust, et rahataotlus ei saanud eelnevalt kohaliku komisjoni heakskiitu. "Kahjuks ei pidanud maakondlik komisjon ja teatud hindajad seda tõepoolest prioriteediks," tähendas Jaadla. "Seda rohkem on hea meel, et riiklikul tasandil suudeti tänu täiendavale selgitustööle otsus ära teha."

Rahu halli pallimängude saali põranda remonditöödega loodetakse Rakvere spordikeskuse direktori Erich Petrovitsi sõnul alustada maikuu lõpus. Umbes kaks kuud vältavate töödega tahetakse valmis saada hiljemalt augusti keskpaigaks.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Väga ilus linn on Rakvere! (5.0)" Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv