Rakvere võrgumehed peavad ühe kodumängu Jõhvis

12.01.2011
Eelmisel nädalal alustati võrkpalli Schenker liiga põhiturniiri teise ringi mänge. Rakvere Grossi Toidukaubad meeskond liitub suure võrkpallikarusselliga eelolevast nädalalõpust.

Laupäeval, 15. jaanuaril kell 17 võtab Lääne-Virumaa võrkpalli esindusmeeskonna Audentese spordihoones vastu Schenker liiga liider Selver Tallinn. Päev hiljem, pühapäeval kell 16 võõrustatakse omakorda Rakvere spordihallis lähikonkurenti, Valio Võru VK meeskonda. Nimetatud kohtumisest teeb teleülekande TV6.

"Võistlusmängude vaheline paus venis ehk liigagi pikaks, kuid oleme selle tühimiku täitnud mitmekülgsete treeningutega," rääkis Rakvere meeskonna peatreener Mati Merirand. "Me pole tükk aega saanud nii tihedalt treenida kui nüüd aastavahetuse perioodil."

Jaanuaris ootab lisaks eelpool nimetatud kahele mängule rakverlasi veel kolm kohtumist, kus kõigis ollakse võõrustaja rollis - 22. jaanuaril kell 17 on vastaseks Riia Lase-R ja 23. jaanuaril kell 15 Daugavpilsi Ülikool.

Pühapäeva, 30. jaanuari mäng, milles Rakvere Grossi Toidukaubad võõrustab Pärnu Võrkpalliklubi, peetakse aga Rakvere spordihalli asemel Jõhvi spordihallis.

Viimane on tingitud Jõhvi Spordikooli, kus tegutseb ka võrkpalliosakond, soovist pakkuda idavirulastele vaatamiseks meistriliiga tasemel pallimänge (lisaks võrkpallile tuuakse Jõhvi ka vähemalt üks korvpallikohtumine), millele Rakvere võrkpalliklubi Rivaal omakorda vastu tuli.

"See on hea, kui soovitakse harrastatavate spordialade valikut mitmekesistada ja sealhulgas võrkpalli propageerida," tähendas Mati Merirand. "Jõhvi uut spordihalli on nii meie kui ka Pärnu meeskonnal kindlasti huvitav näha ja seal mängida."

Pääsmeid Jõhvi spordihallis toimuvale Rakvere Grossi Toidukaubad ja Pärnu VK võrkpallimängule saab osta enne algust kohapealt. Täispilet maksab kolm eurot, sooduspileti eest tuleb välja käia ühe euro.

Rakvere GT kodumängude piletihinnad Rakvere spordihallis on alanud aastat 2,80 (täiskasvanud) ja 1,50 (õpilased, pensionärid) eurot.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Väga ilus linn on Rakvere! (5.0)" Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv