Pallimänguliiga avaetapil mängiti korvpalli

26.01.2011
Koolinoorte pallimänguliiga "Võrgud sahisema" viies hooaeg juhatati sisse esimeste maakondlike eelvoorudega Jõhvis ja Rakveres, kus kolmandate kuni kuuendate klasside õpilastest koostatud võistkonnad võtsid üksteiselt mõõtu korvpallis, korvpallielementidega teatevõistluses ja viktoriinis.

Avaetapi auhinnalaua eest kandis hoolt Bono kohukeste tootja OÜ Nantecom.

Ida-Virumaal võidutses kuue kooli konkurentsis Jõhvi gümnaasium (õpetaja Lehar Kumari), kes kogus kõigil kolmel alal teise koha punktid - kokku 20 punkti. Teine oli korvpallis ja ülekaalukalt viktoriinis alavõidud saavutanud Mäetaguse põhikool 19 punktiga ning kolmas teatevõistluse alavõidu teeninud ja kokku 15 punkti kogunud Kohtla-Järve Järve gümnaasium. Neljandaks tuli Kohtla-Järve Tammiku gümnaasium 12, viies oli Toila gümnaasium 10 ja kuues Kiviõli Vene gümnaasium 8 punktiga.

Lääne-Virumaalgi on tänavu konkurentsis kuus kooli, kellest edukaimaks osutus esimeses eelvoorus Rakvere spordihallis kõigil kolmel alal esikoha noppinud Rakvere reaalgümnaasium (õpetaja Andres Veermäe).

Neile järgnes teisena Väike-Maarja gümnaasium (2. koht teatevõistluses, 3. koht korvpallis ja viktoriinis) 17, kolmandana Rakvere põhikool (2. koht korvpallis) 15, neljandana Kunda ühisgümnaasium 12, viiendana Haljala gümnaasium kaheksa ja kuuendana Vinni-Pajusti gümnaasium (2. koht viktoriinis) samuti kaheksa punkti.

Rakvere spordikeskuse ja Virumaa pallimängude kooli korraldatava "Võrgud sahisema" sarja teine, jalgpalli eelvoor on Ida-Virus kavas 17. veebruaril Sillamäel ja Lääne-Virus 23. veebruaril Rakveres.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Väga ilus linn on Rakvere! (5.0)" Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv