Isostari tooted on nüüd saadaval Rakvere spordihallis

12.02.2011
Rakvere Spordikeskus alustas koostööd OÜ-ga Starplayer, kes on maailma juhtiva spordijookide tootja Isostar esindaja Eestis.

Isostari poolt pakutava tootevalikuga on võimalik tutvuda ja toodangut osta Rakvere spordihallis (Kastani puiestee 12), kuhu paigaldati selleks spetsiaalne kapp.

"Sportimise kõrvalt on hakatud järjest rohkem hindama tervislikku toitumist, et tagada organismi vastupidavus ja taastada kulutatud energia. Tippspordis läbilöömiseks ei piisa ainult kestvatest treeningutest," tähendas Starplayeri esindaja Janno Kaur.

"Isostari tooted aitavad pärast füüsilist ja vaimset pingutust kiiremini taastuda, korvates kaotatud vedeliku hulga, kustutades janu ning taastades organismi energiavarud. Vitamiinivaesel perioodil täiendavad toidusedelit Isostaris sisalduvad vitamiinid."

Janno Kauri sõnul on Isostari tootevalikus olemas nii valmisjoogid kui ka joogipulbrid. Rakvereski hästi vastu võetud ja populaarne Isostari spordijook sisaldab vett, süsivesikuid, magneesiumi, kaaliumi, naatriumi, kloriidi, C ja E vitamiini ning sidrunhapet (E330). Isostari spordijook ei ole gaseeritud ega sisalda suhkrut. See on saadaval kolme erineva maitsega - apelsin, sirun ja greip. Tootevalikus on ka energia batoonid ja geelid.

Kõigile veebruaris Rakvere spordihalli jõusaali kuukaardi ostvatele klientidele antakse lisaks tasuta Isostari energia batoon, samuti saavad nad endale osta spetsiaalset Isostar Protein joogipulbrit 20-protsendilise allahindlusega. Kuukaardi kehtivusaja lõppedes teeb aga Rakvere Spordikeskuse teine hea koostööpartner Kuma Foto (Turu plats 3) aegunud kuukaardi ettenäitamisel tasuta stuudiopildi.

Erinevaid kampaaniaid on spordikeskusel tänavu plaanis oma koostööpratnerite kaasabil korraldada veelgi.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Väga ilus linn on Rakvere! (5.0)" Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv