Rakvere spordihallis tuleb naistepäevakontsert

02.03.2011
Rakvere Spordikeskus korraldab koostöös tuntud kohaliku muusiku Bonzoga valimistepäeval, 6. märtsil Rakvere spordihallis traditsioonilise, järjekorras juba viienda naistepäevakontserdi, mis kannab tänavu alapealkirja "Sa oled hea".

Seekord astuvad pühapäeva õhtul kell 18 publiku ette Lauri Saatpalu, Raivo Tafenau ja Peeter Rebane, kes esitavad Eesti kuue- ja seitsmekümnendate aastate laulumeistrite parimat loomingut. Kontserdil kõlavad Uno Naissoo, Evald Vainu, Eino Tambergi, Lidia Austeri, Hans Hindpere ja paljude teiste heliloojate pärlid luuletajate tekstidele just sellise kõlapildiga, nagu neid lugusid tunnetavad Saatpalu, Rebane ja Tafenau.

Lauri Saatpalu kirjutas nimetatud laulumeistrite väärtloomingu taasavastamise kohta aastate eest ilmunud samanimelise plaadi eessõnas: "... Ma läksin Eesti Raadio fonoteeki ja olin seal nädalaid mööbliks. Kuulasin hommikuti tundide kaupa kõige ilusamaid, sekka ka kõige imelikumaid laule, mida olid kirjutanud laululoojad siis, kui mina sündisin ja ka siis, kui ma lasteaias käisin ja ka siis, kui mind kooli kupatati. Ja äkki ma mäletasin neid laule jälle, kuigi oleks ehk pidanud kogu aeg mäletama ..."
Varasematel aastatel on spordikeskuse naistepäevakontserditel esinenud Marko Matvere & Ooper-Kvartett koos kitarrist Indrek Kruusimaaga (2010, kava kandis nime "Mustlasvanker"), Tõnis Mägi & Oleg Pissarenko (2009), Noorkuu (2008) ning Kaunimate Aastate Vennaskond (2007).

Naistepäevakontserdi "Sa oled hea" piletid on eelmüügis üksnes Rakvere spordihallis (Kastani pst 12) hinnaga 6 eurot. Kontserdi päeval kohapealt ostes maksab üksikpilet 9 eurot. Kuni reedeni on võimalik pääsmeid soetada soodsamalt ka grupitellimustena, lisainfot saab telefonidel 327 8205, 517 6237 või e-posti aadressil margus.martin@rakverespordikeskus.ee.

Kontserti toetavad Hagar, Tööriistamarket, Nordea Pank, Seesam Kindlustus, Helksiine lilleäri, Kuma Foto ja Rakvere Teater.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Väga ilus linn on Rakvere! (5.0)" Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv