Line-tants alustab Paides kümnendat hooaega

08.09.2011
Ka sel sügisel on Paides jälle võimalik line-tantsu õppida. Treeningud hakkavad toimuma kolmapäeviti Paide Kultuurikeskuse väikeses saalis. Treener Maire Ilves tantsib ja õpetab line-tantsu juba 10-ndat hooaega.

Line-tantsu tundidesse oodatud nii endised kui ka uued huvilised. Esimene tund toimub 14. septembril. Algajatele mõeldud tund algab kell 18.00 ja edasijõudnute tund algab kell 19.00. Tule aga ise ja võta sõber ka kaasa!

Erinevaid line-tantse on üle maailma tuhandeid. Seega on ka valikuvõimalusi tohutult palju. On lihtsamaid ja kiiresti omandatavaid, on ka väga keerukaid, mille õppimiseks on tarvis eelnevaid tantsulisi oskusi, kehakooli jne. Seega annab line-tants jällegi võimaluse tantsimiseks nii noortele kui ka vanematele, nii algajatele kui ka edasijõudnumatele tantsijatele.

Line-tants on suurepärane meelelahutuse ja treeningu ühendus, mis annab mõnusa füüsilise koormuse, arendab koordinatsiooni, rütmitunnet ning pakub ühtlasi hea võimaluse enese liigutamiseks.

Igasugune tantsimine on alati väga positiivne tegevus, nii et vahvaid emotsioone ja kohtumiseni tantsuplatsil! Info telefonil 567 15 072

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Paide, Järvamaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv