Veel on võimalus registreeruda Järva Jõulufolgile

18.11.2011
Järva Jõulufolk ja Päkapikkude ühtelaulmine koos Rosanna Lintsiga, mis toimuvad kogupereürituse ja jõululaada „Paide Jõulukroon“ raames 03. detsembril Paide Keskväljakul, toovad kokku mitusada lauljat ja tantsijat. Koorid ja tantsurühmad saavad osalemiseks veel kirja panna.

Päkapikkude ühendkoor koos superstaarisaate Rosanna Lints’iga esineb 3. detsembril kell 13 Paide Keskväljakul. Järva Jõulufolk kooridega toimub 3. detsembril kell 15 Paide Püha Risti Kirikus.

Järva Jõulufolk rahvatantsijatega ansambli Koigupuna ja Kalev Järvele eestvedamisel on Paide Keskväljakul 3. detsembril kell 14. Ei ole oluline, et kõik tantsud oleks kindlasti eelnevalt ära õpitud. Kes ei jõua tantse kodus läbi tantsida - ei ole hullu midagi. Kohapeal saame ka hakkama. Õpetamine toimub tantsimise käigus. Tuleb ka Koidupuna rühm tantsijate sekka.

Mudilaskooride kirjapanek osalemiseks päkapikkude ühendkooris või kooride kirjapanek Järva Jõulufolgile e-posti teel: sirje.grauberg@gmail.com ja lisainfot saab tel 5515155 (Sirje), Osavõtjate arv palun teatada 19. novembriks. Registreerunud saavad e-posti posti teel laulude noodid.

Kirjapanek Jõulufolgil osalemiseks, laulude noote ja infot Paide Jõulukrooni kava kohta võib paluda ka Tiia Tammelt tiia.tamm@paidekultuurikeskus.ee. Kirjapanek Jõulufolgil osalemiseks kuni 19. novembrini, lisada ka osavõtjate arvu.

Laulude ja tantsude nimekirja ja Paide Jõulukrooni kava vaata www.paidelaadad.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Paide, Järvamaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv