Paide Kultuurikeskus tähistab 25. sünnipäeva 80ndate võtmes

13.11.2012
Paide Kultuurikeskuse ootab 17. novembril kell 19 oma 25. sünnipäevapeole KULTUURIRAHVAGA KAHEKSAKÜMNENDATES endisi ja praeguseid taidlejad, töötajaid, koostööpartnereid ja kõiki sõpru, kes on maja viimase 25-aasta jooksul, ka publikuna, külastanud.

Pidu on läinud sajandi 80-ndate võtmes. Suures saalis toimub kontsert-aktus, laval kultuurikeskuse kunstilise isetegevuse kollektiivid 80-ndate repertuaariga.

Fuajees pika-laua pidu ja Ivo Lani ajastu videodisko. Avatud defitsiidipuhvet ja tervitusnaps suupistetega. Nostalgiat täiendab ajajärgu riietus.

Pidu toimub vahvalt vastuolulises ajajärgus: eesti iseseisvuspüüdlused ja nõukogude võimu visa vastupanu. Huviringide esitluskavades on aluseks võetud ajastu repertuaar, sel ajajärgul Eestis toimunud sündmused ja Paide Kultuurikeskuse avamise ja esimeste hooaegadega seotud naljakad juhtumid.

Kultuuri teabetoa giidid koguvad tollaste ettevõtmistega, ehitusega, avamispidustustega seotud legende.

25 aastat tagasi, maja avamisel löödi tervitusnapsuks kokku piimaklaase ja piima kinkis kolhoos. Põllumajandusühistu Sargvere kordab 25 aasta tagust sündmust ja kingib tervitusnapsuks mõeldud piima.

Kavas:
Meelelahutuseks ajajärgupõhise videoshow Best Music OÜlt.
Tervitusnapsuks piim (kuiva seadus) ja suupisteteks kiluleivad munaga.
Peolistele napsutalongid.
Defitsiidipuhvet viinerite ja mandariinidega.
Peojuht on Aivo Toomistu.

Pidu on avatud kõigile!

Sissepääs TASUTA.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Paide, Järvamaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv