Perepäev Paides pakub huvitavaid tegevusi ja menukaid esinejaid

30.05.2013
2. juunil toimub Paides suur perepäev LAPS VAJAB PEREKONDA, kus kõik osalejad annavad oma panuse teadlikkuse tõstmiseks, et iga laps vajab kasvamiseks turvalist ning armastavat peret. Põnevat meelelahutus jagub kogu perele ja kõik on tasuta.

Päev algab kell 10.30 kogunemise ja registreerimisega Paide Raekoja esisel väljakul. Kell 11.00 toimub pidulik avamine ja kohe seejärel kõnnime koos läbi sümboolse teekonna, mis lõpeb Lembitu pargis. Kõndida saab vastavalt soovile kas 3 km või 7 km.

Päev jätkub Lembitu pargis. Kell 13.00 algab laste kontsert, kus esinevad Paide lasteaedade, koolide ja klubide lapsed. Peale kontserti astub üles mustkunstnik Fred-Erik Johanson. Kell 14.00 esinevad Luisa Värk ja Alen Veziko. Päev lõpeb perefilmiga "Pii elu" kell 15.00 Paide kinos. Infotelkides saab teavet vanemlikust hoolitsusest ilma jäänud laste vajaduste ja abistamise võimaluste kohta. Kogu ürituse ajal pakutakse sooja suppi ja pannkooki.

Kell 11.00-15.00 saab osa võtta erinevatest tegevustest: batuudid, Lõvi Leo ja Nublu osavusmängud, Lennusadama ekspositsioonid, ronimissein ja seiklusrada, näomaalingud ja patside punumine, otsimismäng Järvamaa Muuseumis, Paide Huvikeskuse töötoad, liiklusohutuse alase teavitustöö õppestendid ja palju muudki põnevat. Raamatuturul saab valida omale meelepärase lasteraamatu. Titeasjade turg on avatud kõigile, kellel huvi osta, müüa või vahetada riideid ja mänguasju 0-3. aasta vanuses lastele. Paide kultuurikeskuse parklas saab uudistada Päästeameti tehnikat ja vaadata vägevat motoshowd. Kogu päeva on meiega motoklubi Alempois motomehed oma mootorratastega.

Kellel kodus annetamiseks lasteraamatuid ja moosi, siis võtke need ühes ja andke need üle registreerimisel.

Üritus on osalejatele tasuta v.a. Paide kultuurikeskuse kohvik ja titeasjade turg. Soovitame kaasa võtta natuke sularaha, vihmavari ja pikniku tekk. Üritus toimub iga ilmaga!

Üritus toimub Paide linna, Oma Pere, Igale Lapsele Pere, SEB Heategevusfondi ja LIONS Eesti piirkonna ühisel jõul ja nõul.

Päevakava:

10.30 kogunemine ja registreerumine Paide keskväljakul
11.00 avamine ja kõndimise start
12.45 Finiš Lembitu pargis
13.00 Laste kontsert ja mustkunstnik Fred-Erik Johanson
14.00 Kontsert jätkub: Luisa Värk ja Alen Veziko, klahvpillidel Priit Sootla, kontrabassil Eduards Glotovs
15.00 Perefilm "Pii elu" Paide kinos
16.00 Ürituse lõpp

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Paide, Järvamaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv