Tartu Uus Teater tuleb Tallinna külla

21.10.2013
Neljapäevast kuni 27. oktoobrini mängib Tartu Uus Teater Tallinnas uuslavastust "PURE MIND“ ja eelmisel kevadel esietendunud lavastust "Keskea rõõmud“.

24. ja 25. oktoobril mängitakse Kanuti Gildi saalis Renate Valme ja füüsilise teatri trupi Kompanii Nii lavastust "PURE MIND“, teatab Tartu Uus Teater.

See on lavastus, mille puhul ei taha autorid kangekaelselt liiga palju ette öelda, et mitte publiku kogemust segada. Märksõnadeks on aga vaimne ja füüsiline nutikus, etendajate karisma ning asjaolu, et vaatajatel on vaba voli etendust täpselt nii nagu meeldib tajuda ja omi fantaasiaseoseid luua. Mängivad Kompanii Nii trupi koosseisulised liikmed Liisa Tetsmann, Taavi Rei, Maarja Roolaht, Gerda-Anette Allikas ja Imre Õunapuu Rakvere Teatrist.

26. ja 27. oktoobril mängitakse Ingomar Vihmari "Keskea rõõmude“ viimaseid lisaetendusi. Tegemist on paduimprovisatsioonilise lavastusega, kus näitlejad Katrin Pärn, Piret Simson, Margus Prangel ja Janek Joost tegelevad oma keskea ning selle rõõmudega.

Nende keskea rõõm on – vähemalt selles etenduses – teha, mis nad iganes tahavad ja seda igal etendusel ilma süütunde, häbi ja hirmuta.

Etendused toimuvad Tallinnas Kanuti Gildi saalis algusega kell 19.30.

http://menu.err.ee/kultuur/9d40c892-e8fc-4242-97a4-d35cde8ef445

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tartu, Tartumaa

Tartu, Tartumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv