Tere tulemast Rioja veiniõhtule Lucca restorani!

17.02.2009
Neljapäeval, 19. veebruaril algusega kell 19.00

Toidu ja veini sobitamise kommentaare jagab sommeljee-veinispetsialist Matti Timmermann, AS Valior

MENÜÜ

TERVITUSJOOK

Castillo de Mont Blanc Cava

ESIMENE KÄIK

Grillitud kitsejuust röstsaial värske rohelise salatiga

Valge vein: Monopole Blanco

TEINE KÄIK

Hispaania singi ja riisiga täidetud punased paprikad

Punane vein: Vina Real Crianza

PEAROOG

Lambahautis kartuli, ubade ja tšilliga

Punane vein: Muga Tinto Reserve

DESSERT

Valik erinevaid Hispaania juuste

Vein: Sanchez Romate Fino Sherry

Kohv, tee

Neljakäigulise õhtusöögi menüü hind koos veinidega 625.- per persoon.

Ürituse lõpus loosime tähelepanekumate kuulajate vahel kvaliteet veini pudelid AS Valior-ilt.

LOOSI PEAAUHIND: VOLVO XC60 KASUTAMISÕIGUS TERVEKS NÄDALAVAHETUSEKS!

Õhtu jooksul omandate üldteadmisi Rioja veinide eripärast ja ajaloost. Sommeljee tutvustab samuti veinide tootmise tehnoloogiat, räägib toidu ja veini sobitamise saladustest ning õpetab degusteerimist ja veini hindamist.


Informatsioon ja reserveerimine:
lucca@restoranlucca.ee • telefon 6555 923 • Keskpäevatee 1, Tabasalu • http://www.restoranlucca.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv