Tere tulemast Rioja veiniõhtule Lucca restorani!
Neljapäeval, 19. veebruaril algusega kell 19.00
Toidu ja veini sobitamise kommentaare jagab sommeljee-veinispetsialist Matti Timmermann, AS Valior
MENÜÜ
TERVITUSJOOK
Castillo de Mont Blanc Cava
ESIMENE KÄIK
Grillitud kitsejuust röstsaial värske rohelise salatiga
Valge vein: Monopole Blanco
TEINE KÄIK
Hispaania singi ja riisiga täidetud punased paprikad
Punane vein: Vina Real Crianza
PEAROOG
Lambahautis kartuli, ubade ja tšilliga
Punane vein: Muga Tinto Reserve
DESSERT
Valik erinevaid Hispaania juuste
Vein: Sanchez Romate Fino Sherry
Kohv, tee
Neljakäigulise õhtusöögi menüü hind koos veinidega 625.- per persoon.
Ürituse lõpus loosime tähelepanekumate kuulajate vahel kvaliteet veini pudelid AS Valior-ilt.
LOOSI PEAAUHIND: VOLVO XC60 KASUTAMISÕIGUS TERVEKS NÄDALAVAHETUSEKS!
Õhtu jooksul omandate üldteadmisi Rioja veinide eripärast ja ajaloost. Sommeljee tutvustab samuti veinide tootmise tehnoloogiat, räägib toidu ja veini sobitamise saladustest ning õpetab degusteerimist ja veini hindamist.
Informatsioon ja reserveerimine:
lucca@restoranlucca.ee • telefon 6555 923 • Keskpäevatee 1, Tabasalu • http://www.restoranlucca.ee
Toidu ja veini sobitamise kommentaare jagab sommeljee-veinispetsialist Matti Timmermann, AS Valior
MENÜÜ
TERVITUSJOOK
Castillo de Mont Blanc Cava
ESIMENE KÄIK
Grillitud kitsejuust röstsaial värske rohelise salatiga
Valge vein: Monopole Blanco
TEINE KÄIK
Hispaania singi ja riisiga täidetud punased paprikad
Punane vein: Vina Real Crianza
PEAROOG
Lambahautis kartuli, ubade ja tšilliga
Punane vein: Muga Tinto Reserve
DESSERT
Valik erinevaid Hispaania juuste
Vein: Sanchez Romate Fino Sherry
Kohv, tee
Neljakäigulise õhtusöögi menüü hind koos veinidega 625.- per persoon.
Ürituse lõpus loosime tähelepanekumate kuulajate vahel kvaliteet veini pudelid AS Valior-ilt.
LOOSI PEAAUHIND: VOLVO XC60 KASUTAMISÕIGUS TERVEKS NÄDALAVAHETUSEKS!
Õhtu jooksul omandate üldteadmisi Rioja veinide eripärast ja ajaloost. Sommeljee tutvustab samuti veinide tootmise tehnoloogiat, räägib toidu ja veini sobitamise saladustest ning õpetab degusteerimist ja veini hindamist.
Informatsioon ja reserveerimine:
lucca@restoranlucca.ee • telefon 6555 923 • Keskpäevatee 1, Tabasalu • http://www.restoranlucca.ee
Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid
Lucca kutsub 19.11. veiniõhtule10.11.2009
Uudiste arhiiv
Aurupäevad24.07.2019
PS Troika kontsert Viitna Kõrtsis!30.04.2018
Ansambel Respekt Viitna Kõrtsis!28.02.2018
Kalju-lava suvekontserdid 201819.02.2018
Padise metsades avatud suusarajad19.02.2018
Jõuluvana rong10.11.2017
Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang