Red Hot Chili Peppers esmakordselt Eestis

22.08.2011
30. augustil algusega kell 22 esitleb superbänd Red Hot Chili Peppers valitud kinoekraanide vahendusel maailmas kauaoodatud „I’m With You“ albumit. Eestis toob kontsertesitluse publikuni Forum Cinemas.

Red Hot Chili Peppers - juhtfiguur Anthony Kiedis, bassist Flea, trummar Chad Smith ja kitarrist Josh Klinghoffer, esitleb plaati kogu ulatuses ning boonusena on repertuaari lisatud ka valik tuntumatest hittidest. Satelliidi kaudu jõuab heli ja pilt austajateni parimas kvaliteedis.

„Möödunud kevadel sai Eesti publik nautida Forum Cinemas vahendusel Faithless’i kontsertülekannet, Foo Fighters’i dokumentaalfilmi ja 3D-kontsertülekannet ning Prodigy debüütfilmi „World’s on Fire“. Red Hot Chili Peppers’i ülesastumine on võimas sissejuhatus Forum Cinemas sügishooaega,“ lausus Rein Palosaar, Forum Cinemas AS linastusjuht.

Red Hot Chili Peppers loodi 1983. aastal Californias. Bänd on müünud enam kui 60 miljonit albumit maailmas ja võitnud 6 Grammy auhinda.

Piletid on saadaval Tallinnas Coca Cola Plaza, Tartus Ekraan ja Narvas Astri kinode piletikassades ning Forum Cinemas kodulehe kaudu internetis. Pileti hind on kõikjal 15 eurot.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv