Estonian Air ja KLM tihendavad koostööd

15.07.2009
Nüüd saab nii Estonian Airi kui ka KLMi lendudele osta pileteid lisaks reisibüroodele ka mõlema lennukompanii kodulehelt.

Võimalus osta piletid reisi alguspunktist lõppsihtkohani ühest kohast muudab kliendi elu mugavamaks, samuti on nii tagatud reisi sujuvam kulgemine.

Tänu kahe lennukompanii koostööle saab lennata Amsterdami kaudu mugavalt ja hea hinnaga kõikidesse KLMi sihtkohtadesse üle maailma, samuti KLMi sihtkohtadest Tallinnasse.

Amsterdami Schipholi lennujaam on Euroopa üks suuremaid transiitjaamu, mis pakub lennuühendusi üle kogu maailma. Amsterdam on eestlaste hulgas muutumas väga oluliseks sõlmjaamaks, mille kaudu lennatakse kaugematesse sihtkohtadesse ja sealt tagasi kodumaale.

Lennud Tallinna ja Amsterdami vahel toimuvad kolm korda nädalas kolmapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

Tallinn-Amsterdam-Tallinn

Kolmapäev, reede, pühapäev OV173
Väljumine: Tallinn 6:45
Saabumine: Amsterdam 8:10

Kolmapäev, reede, pühapäev OV174
Väljumine: Amsterdam 9:40
Saabumine: Tallinn 13:00


Lisainfo ja piletid aadressidelt http://www.estonian-air.ee ja http://www.estonia.klm.com, KLM-i klienditeenindusest telefonil 6 999 696, Estonian Airi klienditeenindusest telefonil 6 401 160 või Teie reisibüroost.

skoor

4.3

Viimane kommentaar:

"Minu jaoks alati esimene valik, kui on vaja kuskile lennata. Kodumaisega ikka parem reisida :) Pole kordagi pidanud kurtma lendude... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv