Wris.ee saavutas auhinnalise III koha!

23.09.2009
Wrisi koduleht saavutas III koha! :)
17. septembril toimunud Eesti Internetiturunduse Aastakongressil Best Internet kuulutati välja Eesti Internetikonkurss 2009 võitjad. Konkursile esitati 118 tööd, neist finaali jõudis 30 tööd, välja anti 18 auhinda. Zhürii kommentaar http://www.wris.ee kohta: „Sisaldab endas kolmandate osapoolte aplikatsioone. Reisisait, millest teised reisifirmad võiksid õppida ehk benchmark. Pole lahtiseid otsi, kõigele on mõeldud.“ Rõõmustame tunnustuse üle ja suur aitäh OKIA asjatundlikule meeskonnale ...

http://www.wris.ee/?op=body&id=9&art=371

Sri Lanka - paradiis India ookeanis - alates 15 775 EEK!
Sri Lanka tähendab tõlkes õnnemaad - ja seda igati põhjendatult. Esimesed Indiast Sri Lankale saabunud inimesed olevat kirjeldanud saart kui maist paradiisi. Saare laugjad lääne- ja lõunarannik on täis pikitud kõrgeid kookospalme. Lopsakas dzhungel vaheldub rohetavate riisipõldudega, teeistandustega kaetud mäed savannide ja lootoseõitega tehisjärvedega.

http://www.wris.ee/?op=body&id=19&art=370

Pühajärve Spa Hotelli sügispakett alates 575 EEK!
Pühajärve Spa Hotell asub 14. sajandi rüütlimõisas imekauni Pühajärve kaldal, otse mõisapargi südames. Pühajärve Eripakkumine vaid Wris Reisibüroost!

http://www.wris.ee/?op=body&id=1&catalog=place&country=1&sid=401

Tervise ja Paradiisi eripakkumine Pärnus alates 376 EEK!
Tervise Paradiisi mererannal asuvas 4-tärni hotellis on 244 voodikohta. Hotellile on omistatud rahvusvaheline keskkonnamärgis Roheline Võti. Majas on SPA, ilusalong, spordikompleks, bowling, avalik internetipunkt ning Eesti suurim veekeskus. Hotellikülastajatel on võimalus rentida kõndimiskeppe ning jalgrattaid.

Surfiparadiis Dahab- vaid 5990 EEK!
Dahabis ning läheduses olevates Masbati ja Assala linnakestes elavad inimesed kujutavad endast segu beduiinist, egiptlasest ja lääne hipidest. Tänu headele surfituultele Dahabi lahes, tulevad surfarid siia kõigist maailma nurkadest. Sukeldujad tunnevad aga rõõmu Dahabi läheduses olevast Abu Galumi rahvuspargist ja sealsest veealusest maailmast, mis on Punase mere üks liigirohkemaid piirkondi.

http://www.wris.ee/?op=body&id=19&art=132


Wris.ee
tellimus@wris.ee
http://www.wris.ee/

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv