Estonian Air meelitab Eestisse Venemaa turiste

06.11.2009
Estonian Air osaleb korraga kahes Venemaa turistidele suunatud kampaanias: Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) Peterburi kampaanias ning Tallinna Ettevõtlusameti turismiosakonna Venemaa kampaanias.

Mõlema kampaania eesmärgiks on suurendada Eestimaad külastavate vene turistide arvu, tutvustades aastavahetuse ja talvepuhkuse veetmise võimalusi. Erilist tähelepanu pööratakse kultuurielamuste pakkumisele – vaatamisväärsustele, sündmustele, söögikultuurile. Estonian Airi eesmärk on tutvustada kiireid ja mugavaid lennuühendusi Moskva ja Tallinna ning Peterburi ja Tallinna vahel.

Vene turistid on Eesti jaoks oluline sihtgrupp. Mullu ööbis Eesti majutusasutustes umbes 82 000 vene turisti, kes veetsid siin keskmiselt 2,5 päeva ning olid sellega 2008. aastal kõigi riikide välisturistide seas esikohal. Läinud aastal kasvas Venemaalt tulevate turistide arv 46%. Selle aasta esimesel poolel kasv jätkus, kuigi aeglasemalt.

“Kui lennuühendus Tallinna ja Moskva vahel on toiminud juba aastaid, siis otseühendus Tallinna ja Peterburi vahel on Vene turul veel suhteliselt värske uudis, mis vajab jätkuvalt tutvustamist. Peame ääretult vajalikuks sarnaste kampaaniate jätkumist, kus ühelt poolt tutvustatakse meie maal puhkuse ja vaba aja veetmise võimalusi ning teiselt poolt mugavamaid kohalejõudmise võimalusi,” selgitas Rauno Parras, Estonian Airi kommertsala asepresidendi kt.

Estonian Air lendab Tallinna-Peterburi liinil neli korda nädalas esmaspäeviti, kolmapäeviti, reedeti ja pühapäeviti. Lennud toimuvad 33-kohalise lennukiga SAAB 340.
Lennud Tallinna ja Moskva vahel toimuvad kolm korda nädalas esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti. Lennud toimuvad 142- ja 118-kohaliste lennukitega Boeing 737-300 ja 737-500.

Lisainfo ja piletid aadressilt www.estonian-air.ee, Estonian Airi klienditeenindusest telefonil 6 401 160 ja reisibüroodest. Lisainfo kampaaniate kohta:
http://www.eas.ee/index.php?option=com_content&view=article&id=3503&Itemid=743
http://www.zima.tallinn.ee



Lisainformatsioon:
Ilona Eskelinen, PR direktor
AS Estonian Air, Lennujaama tee 13, 11101 Tallinn
Tel: +372 6 401 178; Faks: +372 6 401 204
pr@estonian-air.ee
http://www.estonian-air.ee

skoor

4.3

Viimane kommentaar:

"Minu jaoks alati esimene valik, kui on vaja kuskile lennata. Kodumaisega ikka parem reisida :) Pole kordagi pidanud kurtma lendude... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv