Estonian Air arendab kodulehe e-teenuseid

16.11.2009
Estonian Airi koduleht aadressil www.estonian-air.ee läbis uuenduskuuri – lisaks värskendatud kujundusele on oluliselt lihtsustunud ka ostuprotsess. Kodulehe uuendusi aitas välja töötada Velvet Digital Paperi meeskond.

Euroopa Komisjoni mais avaldatud raportist selgus, et Estonian Air on nende väheste Euroopa lennufirmade seas, kelle piletimüügi lehekülg internetis vastab täielikult Euroopa Liidu tarbijakaitsenõuetele ning kes esitavad infot selgelt, läbipaistvalt ja kasutajasõbralikult. Arvestades Euroopa Komisjoni seisukohti ning interneti kui müügikanali osatähtsuse suurenemist, on Estonian Airi eesmärk muuta oma koduleht senisest veelgi mugavamaks ja kliendisõbralikumaks.

Kodulehe uuendused võimaldavad senisest lihtsamalt ja kiiremalt valida lennusihtkohta (pileteid saab osta enam kui 160sse sihtkohta) ja -päeva, end e-registreerida ja valida lennukis istekohta, kontrollida ja sisestada EuroBonus punkte, tellida pardaeinet, vaadata oma tellitud lennupileti staatus, broneerida majutust ja rentida autot. Lisaks Estonian Airi kodulehele, blogile ja foorumile suhtleb ettevõte oma klientide ja sõpradega ka Twitteris ja Facebookis, kus Estonian Airi töötajad jagavad infot ja mõtteid nii ettevõtte, lennunduse kui ka reisimise kohta.

„Kvaliteetsete ning kliendisõbralike teenuste arendamine on meile väga tähtis, mistõttu peame oluliseks, et meie kodulehe kasutamine oleks lihtne ning seal sisalduv info selge ja arusaadav,“ kommenteeris kodulehe uuendusi Enn Lamp, Estonian Airi e-kommertsi ja turustusdirektor. „Ühtlasi soovime tuua ettevõtte tegemised lähemale nii meie klientidele kui ka lennundusest huvitatud inimestele,“ lisas Lamp.

„Eelmine koduleht, mis loodi rohkem kui aasta tagasi, oli hea, kuid uus on veelgi parem! Jälgisime terve aasta veebilehe toimimist ning selle kasutamist, mille alusel töötasime välja lahenduse, mis toob veebilehe kasutajatele olulised asjad paremini esile,“ lausus Janno Siimar, Velvet Digital Paperi loovjuht.

Lisainfo ja lennupiletid aadressilt www.estonian-air.ee, Estonian Airi klienditeenindusest telefonil 6 401 160 ja reisibüroodest. Vaata ka blog.estonian-air.ee ja twitter.com/estonian_air.


Lisainformatsioon:

Ilona Eskelinen, PR direktor

AS Estonian Air, Lennujaama tee 13, 11101 Tallinn
Tel: +372 6 401 178; Faks: +372 6 401 204

skoor

4.3

Viimane kommentaar:

"Minu jaoks alati esimene valik, kui on vaja kuskile lennata. Kodumaisega ikka parem reisida :) Pole kordagi pidanud kurtma lendude... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv