Estonian Air: enimnõutud otselennu sihtkohad on München, London ja Kopenhaagen

04.12.2009
Estonian Airi käimasoleva sünnipäevakampaania enimnõutud sihtkohad on München, London ja Kopenhaagen, mille piletimüük moodustab 45% seni müüdud otselennu piletite hulgast.
Lisaks müüakse kampaania raames lennupileteid ka partnerfirmade jätkulendudele, ühtekokku 160 sihtkohta Euroopas. Kampaania kestab 6. detsembrini.

Lisaks mainitud sihtkohtadele on suur huvi ka Stockholmi, Amsterdami ja Milano vastu – enamiku puhul on tegu suuremate sõlmlennujaamadega, kust avanevad väga head jätkulennu võimalused paljudesse Euroopa linnadesse ja mujale maailma.

Kampaaniahinnaga lennupiletid sobivad suurepäraselt nii sünnipäeva- kui ka jõulukingiks või talvepuhkuse planeerimiseks ning Estonian Air pakub võimalust piletid varakult valmis osta.

Estonian Air pakub oma 18. sünnipäeva puhul kampaaniahinnaga lennupileteid 160 sihtkohta nii Estonian Airi kui ka partnerfirmade lendudele.

Lisaks saab mängida sünnipäevamängu ja võita tasuta edasi-tagasi lennupileteid Londonisse või Milanosse.

Täisealiseks saamise puhul pakub sünnipäevalaps eriti magusaid hindu: ühe suuna lennupilet Stockholmi, Oslosse, Amsterdami, Kopenhaagenisse, Berliini ja Londonisse alates 1134 kroonist, Vilniusesse, Münchenisse, Brüsselisse, Kiievisse ja Milanosse alates 1334 kroonist, Nizzasse alates 2245 kroonist, Istanbuli alates 2288 kroonist jpm – kokku üle 160 sünnipäevapakkumise nii Estonian Airi otse- kui ka partnerfirmade edasilennu sihtkohtadesse.
Ühe suuna hinnad algusega Tallinnast (ja Tartust) sisaldavad kõiki makse ja tasusid, ostes pileti Estonian Airi kodulehelt. Kohtade arv on piiratud.

Pakkumine kehtib lendudele perioodil 11.01.-31.03.2010. Sünnipäevahinnaga piletid on müügil kuni 6. detsembrini 2009 aadressil:
http://www.estonian-air.ee/pidu ja suuremates reisibüroodes.

Sünnipäevakampaania raames käib ka sünnipäevamäng, kus kõigi mängijate vahel loositakse välja tasuta edasi-tagasi lennupileteid Londonisse või Milanosse.

Sünnipäevamängu saab mängida aadressil http://www.estonian-air.ee/pidu.

Lisainfo ja piletid:
Estonian Airi klienditeenindusest tel. 6 401 160 ja reisibüroodest.



skoor

4.3

Viimane kommentaar:

"Minu jaoks alati esimene valik, kui on vaja kuskile lennata. Kodumaisega ikka parem reisida :) Pole kordagi pidanud kurtma lendude... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv