Estonian Air lisab lennugraafikusse kaks uut suveliini

17.12.2009
1. mail 2010 avab Estonian Air otseliini Tallinna ja Nizza vahel ning alates 5. juulist hakkavad toimuma otselennud Tallinnast Ateenasse.

Nizza on maailma ühe külastatavaima regiooni – Prantsuse Riviera ehk Côte d'Azur’i ehk taevasinise ranniku – süda, miskümbleb päikeses üle kolmesaja päeva aastas. Nizza pakub ajalugu ja tänapäeva, merd ja mägesid, Vahemere värve ja varje, kultuurisündmusi ning linnamelu. Nizza on armastatud puhkusepaik nii rannapuhkuse eelistajatele kui ka kunsti- ja arhitektuurisõpradele, võimaldades need mõnusalt ühendada.

Lennud Nizzasse hakkavad toimuma laupäeviti, väljumisega Tallinnast kell 7:00 ja Nizzast kell 10:05 kohaliku aja järgi.
Nizzast avanevad suurepärased edasireisimise võimalused paljude eestlaste seas populaarsetesse sihtkohtadesse nagu Monaco, Cannes ja Saint Tropez.

Ühe suuna hind Nizzasse alates 1539 kr sisaldab kõiki makse, ostes pileti Estonian Airi kodulehelt. Kohtade arv on piiratud.

Jumalanna Athena järgi nime saanud Kreeka pealinn Ateena on suurepärane sihtkoht ajaloo-, arhitektuuri- ja kultuurijanustele reisijatele. Ateenast on ka mugav edasi liikuda maalilistele Kreeka saartele.

Lennud Ateenasse hakkavad toimuma esmaspäeviti, väljumisega Tallinnast kell 12:10 ja Ateenast kell 16:40 kohaliku aja järgi.

Ühe suuna hind Ateenasse alates 1539 krooni sisaldab kõiki makse, ostes pileti Estonian Airi kodulehelt. Kohtade on arv piiratud.

Lisainformatsioon ja piletid aadressilt http://www.estonian-air.ee , Estonian Airi kõnekeskusest telefonil 640 1160 ja reisibüroodest.



Lisainformatsioon:
Ilona Eskelinen
AS Estonian Air, Lennujaama tee 13, 11101 Tallinn
Tel.: +372 640 1178
Faks: +372 640 1204
E-mail: pr@estonian-air.ee
http://www.estonian-air.ee

skoor

4.3

Viimane kommentaar:

"Minu jaoks alati esimene valik, kui on vaja kuskile lennata. Kodumaisega ikka parem reisida :) Pole kordagi pidanud kurtma lendude... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv