Muudatustest 20. aprilli lennugraafikus

19.04.2010
Estonian Air teatab, et Islandi vulkaanipurskest vallandunud tuhapilve tõttu on Eesti õhuruum instrumentaallendudeks madalamal kui 6,5 km suletud. Sellest johtuvalt on tühistatud kõik teisipäevased lennud.


Lennumuudatuste või piletitagastuse küsimustes palume pöörduda müügiagendi poole, kes piletimüüki vahendas; Estonian Airi klienditeenindusest või kodulehelt ostetud pileti korral palutakse pöörduda Estonian Airi klienditeenindusse või kassasse.


Reisijad saavad oma piletid ümber vahetada samale marsruudile ja samasse broneerimisklassi. Tulles vastu oma klientidele, pikendab Estonian Air piletimuudatuste tegemise tähtaegu: kuupäevamuudatusi saab teha kuni 31. maini 2010 (reisimiseks kuni 31. detsembrini 2010).

Soovi korral ostetakse lennupiletid tagasi. Pileteid saab tagastada kuni aasta jooksul alates piletil märgitud lennukuupäevast.


Estonian Air palub jälgida operatiivset infot lennuplaani kohta. Estonian Air palub vabandust reisijatele tekitatud ebamugavuste pärast.

skoor

4.3

Viimane kommentaar:

"Minu jaoks alati esimene valik, kui on vaja kuskile lennata. Kodumaisega ikka parem reisida :) Pole kordagi pidanud kurtma lendude... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv