Estonian Air lennutas mais Leedu turul ühtekokku 6281 reisijat

04.06.2010
Estonian Air teenindas mais Leedu turul ühtekokku 6281 reisijat, neist 4830 Tallinna-Vilniuse-Amsterdami liinil ja 1451 Vilniuse-Tallinna liinil. Võrreldes eelmise kuuga suurenes reisijate arv mais 23,9%.

Mais oli Tallinna-Vilniuse-Amsterdami lendude täitumus 89,2%, mis on alles veebruari keskel avatud lennuliini kohta väga hea tulemus.

Estonian Air on lühikese ajaga Leedu turul oma positsioone oluliselt tugevdanud, tõustes kolme ja poole kuu jooksul reisijate arvu poolest marginaalsest tegijast suuremate rahvusvaheliste vedajate kõrvale,“ selgitas Rauno Parras, Estonian Airi kommertsala asepresident.

„Konkurents Vilniuse turul reisijate vedamiseks suurematesse sõlmlennujaamadesse on ääretult tihe, kuid tänu heale lennugraafikule, atraktiivsetele hinnapakkumistele ning tihedale koostööle lennufirmaga KLM, on meil õnnestunud Vilniuse-Amsterdami liinil haarata liidripositsioon. See julgustab kaaluma nii lennusageduste lisamist kui ka uute liinide avamist,“ lisas Parras.

Kui seniajani proovis Estonian Airi kõrval Vilniuse-Amsterdami liinil tegutseda ka teine vedaja, siis juuni alguses jääb konkureeriva vedaja liinist loobumise järel Estonian Air ainsaks teenusepakkujaks.

skoor

4.3

Viimane kommentaar:

"Minu jaoks alati esimene valik, kui on vaja kuskile lennata. Kodumaisega ikka parem reisida :) Pole kordagi pidanud kurtma lendude... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv