Reisikindlustus Estonian Airi kodulehelt

10.06.2010
Lisaks lennupiletite müügile ligi 180 sihtkohta üle Euroopa ja teistele e-teenustele pakub Estonian Air oma kodulehel nüüd ka reisikindlustuse sõlmimise võimalust. Estonian Airi reisikindlustuse koostööpartneriks on ERGO Kindlustuse AS.

Hinna arvutamine, lepingu sõlmimine, kindlustuse eest tasumine ning poliisi väljatrükk toimub kliendi jaoks lihtsalt ja mugavalt, võttes aega vaid mõne hetke.

„Koostöö ERGO Kindlustusega võimaldab meil täiendada internetikeskkonnas pakutavaid teenuseid. Püüdleme selles suunas, et klient saaks kõik reisiks vajalikud tooted ja teenused ühest kohast kiirelt ja mugavalt,“ lausus Enn Lamp, Estonian Airi e-kommertsi ja distributsiooni direktor.

ERGO juhatuse liige Marek Zaceki sõnul on koostöö rahvusliku lennufirmaga omamoodi kvaliteedimärgiks. “Lennureisile suunduvad Estonian Airi kliendid võivad olla kindlad, et saavad endile ja oma pagasile igakülgse ja kindla kaitse. Soovime koostöös Estonian Airiga lihtsustada ja kiirendada reisikindlustuse ostu, et pakkuda reisijatele meeldivaid ja muretuid lennureise,” lausus Marek Zacek.

Estonian Airi kodulehel pakutav ERGO reisikindlustus pakub kaitset enne reisi või selle ajal tekkida võivates ootamatutes olukordades. ERGO reisikindlustus korvab reisi ärajäämise ja katkemise kulud, meditsiinilise abi kulud ning pagasiga seotud kahjud. Olulise erinevusena hakkab ERGO reisitõrkekindlustus kehtima kohe kindlustuse ostmise hetkest ning rakenduvad ulatuslikud pagasikindlustuse kahjuhüvitised pagasi hilinemise ning esemete kadumise korral. Samuti pakub ERGO reisikindlustuse omanikele tasuta eestikeelset reisiabi, nõustades välismaal hätta sattunuid ning pakkudes abi koju naasmise korraldamisel.

ERGO Kindlustuse AS on Eesti juhtivaid kahjukindlustusseltse, kes pakub vara kindlustamise terviklahendust nii eraisikutele kui ka ettevõtetele. ERGO teenindab Eestis 130 000 klienti, olles kahjukindlustusturul suuruselt teine selts. ERGO Kindlustus kuulub ERGO Kindlustusgruppi, mis teenindab ligi 40 miljonit klienti enam kui 30 riigis. ERGO Kindlustusgrupi enamusaktsionär on maailma juhtivaid edasikindlustuskontserne Munich Re.

Estonian Air on ligi 19-aastase tegevuskogemusega Eesti rahvuslik lennufirma, mis pakub ärireisijatele ja turistidele otselende Eestist 20 ja koostöös partneritega ühe ümberistumisega enam kui 180 sihtkohta üle Euroopa. Lisaks toimuvad lennud Vilniusest Amsterdami. Regulaarlendude kõrval korraldatakse ka tellimuslende, posti- ja kaubavedu.

skoor

4.3

Viimane kommentaar:

"Minu jaoks alati esimene valik, kui on vaja kuskile lennata. Kodumaisega ikka parem reisida :) Pole kordagi pidanud kurtma lendude... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv