Estonian Air kutsub peole

11.06.2010
Sel pühapäeval, 13. juunil kell 14 kuulutatakse Solarises välja Estonian Airi pardapersonali vormiriietuse konkursi võidukollektsioon. Lisaks toimub Marko Matvere ja Jaan Tätte kontsert, kus peale laulmise räägitakse ka ümber maailma reisimisest.

Estonian Air kuulutas käesoleva aasta märtsis välja pardapersonali vormiriiete uuendamise konkursi, kus osalesid tuntud Eesti moekunstnikud ja rõivatootjad. Sõelale jäid nelja moelooja võistlustööd, mille hulgast valitud žürii ja rahva lemmik pühapäeval teatavaks tehakse.

1.-10. juunini sai Estonian Airi kodulehel aadressil www.estonian-air.ee/vormikonkurss tutvuda vormikonkursi finaaltöödega ja anda oma hääle kõige rohkem meeldinud kollektsioonile.

Rahvahääletuse võidutöö saab eriauhinna. Kõigi rahvahääletusest osavõtjate vahel loositakse kontserdi ajal välja edasi-tagasi turistiklassi piletid kahele vabalt valitud Estonian Airi otselennu sihtkohta.

Estonian Airi arendusdirektori Gunnar Mägi sõnul on tunda kõigi nelja disaineri siirast soovi konkursilt võitjana välja tulla. “Finaalis osalevate disainerite ja tootjate esitatud võistlustööd on väga huvitavad, omapärased ja erineva lähenemisega, kusjuures iga detaili kallal on nähtud suurt vaeva,” kommenteeris Mägi.

Võidutöö valitakse žürii liikmete poolt, kusjuures 33% otsusest sõltub rahvahääletuse tulemusest. Žüriisse kuuluvad teiste seas Estonian Airi pardapersonali esindajad, kuna just nemad oskavad kõige paremini hinnata rõivaste funktsionaalsust ja mugavust.

Uued vormiriided sobivad kokku Estonian Airi lennukite sise- ja väliskujundusega, kus domineerib sinine värv. Võistlustöödele esitatud tingimus oli ka see, et need peavad sisaldama rahvuslikke elemente, nende tootmisel ja disainimisel tuleb lähtuda rohelisest maailmavaatest.

Estonian Air alustas käesoleva aasta veebruaris ulatusliku arendusprojekti “Uuenenud Estonian Air” elluviimisega. Projekti põhifookuses on teenuste ja toodete arendamine, et muuta pardal veedetud aeg meeldivamaks, mugavamaks ja sisukamaks ning pakkuda lisaväärtust nii reisi planeerimisel kui ka lennueelsetel toimingutel, aga ka firma välise imago jõulisem eksponeerimine. Esimene samm oli tasuta suupistete ja jookide pakkumine turistiklassi piletiga reisijatele. Vormiriietuse uuendamine on selle projekti teine etapp. Ühtekokku plaanib Estonian Air ellu viia kümme arendusprojekti.



skoor

4.3

Viimane kommentaar:

"Minu jaoks alati esimene valik, kui on vaja kuskile lennata. Kodumaisega ikka parem reisida :) Pole kordagi pidanud kurtma lendude... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv