Estonian Airi vormikonkursi võitja selgunud

14.06.2010
Estonian Airi pardapersonali vormiriietuse konkursi võitjaks osutus kollektsioon nr. 3, mille autoriks on disainer Tiina Talumees.

Võidutöö valiti žürii liikmete poolt nelja finaalis osalenud võistlustöö hulgast, 33% otsusest sõltus rahvahääletuse tulemusest.

„Konkursil osalemine ning rahvusliku lennukompanii pardameeskonna riietamine uutesse vormirõivastesse on mulle väga suur au,“ kommenteeris võidukollektsiooni autor Tiina Talumees.

Rahva lemmikuks kujunes Katrin Kuldma võistlustöö number 4, edestades kollektsiooni number 3 ligi saja häälega. Ühtekokku andsid oma lemmikule hääle enam kui üheksateist tuhat inimest.

Žüriisse kuulusid teiste seas Estonian Airi pardapersonali esindajad, kuna just nemad oskavad kõige paremini hinnata rõivaste funktsionaalsust ja mugavust.

Estonian Air kuulutas käesoleva aasta märtsis välja pardapersonali vormiriiete uuendamise konkursi, kus osalesid tuntud Eesti moekunstnikud ja rõivatootjad. Sõelale jäid nelja moelooja võistlustööd, mille hulgast valiti žürii ja rahva lemmik.

1.-10. juunini sai Estonian Airi kodulehel aadressil http://www.estonian-air.ee/vormikonkurss tutvuda vormikonkursi finaaltöödega ja anda oma hääle kõige rohkem meeldinud kollektsioonile.

Estonian Air alustas käesoleva aasta veebruaris ulatusliku arendusprojekti “Uuenenud Estonian Air” elluviimisega. Projekti põhifookuses on teenuste ja toodete arendamine, et muuta pardal veedetud aeg meeldivamaks, mugavamaks ja sisukamaks ning pakkuda lisaväärtust nii reisi planeerimisel kui ka lennueelsetel toimingutel, aga ka firma välise imago jõulisem eksponeerimine. Esimene samm oli tasuta suupistete ja jookide pakkumine turistiklassi piletiga reisijatele. Vormiriietuse uuendamine on selle projekti teine etapp. Ühtekokku plaanib Estonian Air ellu viia kümme arendusprojekti.

skoor

4.3

Viimane kommentaar:

"Minu jaoks alati esimene valik, kui on vaja kuskile lennata. Kodumaisega ikka parem reisida :) Pole kordagi pidanud kurtma lendude... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv