Lennureisijate arv Tallinna-Kuressaare liinil püstitas uue rekordi

04.08.2010
Tänavu juulis püstitas lennureisijate arv Tallinna-Kuressaare liinil viimase kümnendi rekordi – Estonian Airiga lendas sel liinil 2062 reisijat. Senine viimase kümne aasta rekord oli 1729 reisijat kuus, mis pärineb eelmise aasta juulist.
Estonian Air lennutas käesoleva aasta juulis Tallinna-Kuressaare liinil 2062 reisijat, mis on 19,3% enam kui eelmise aasta samal perioodil. Ühtekokku on sel aastal Tallinna-Kuressaare liinil teenindatud 7804 inimest, mis on 1,7 % vähem kui eelmise aasta samal perioodil.

“Kui esimesel neljal kuul andsid teatava tagasilöögi ilmaoludest, tuhapilvedest ja tehnilistest põhjustest tingitud lendude tühistamised, siis alates maist on reisijanumbrid taas kasvutrendi näidanud,“ lausus Estonian Airi kommertsala asepresident Rauno Parras. „Reisijate arvu kasvu peamisteks põhjusteks on väga soodne piletihind ning aktiivne müügitöö Estonian Airi ja partnerfirmade müügikanalites üle maailma. Ka suurepärased suveilmad on Saaremaale reisimist soodustanud,“ lisas Parras.

Estonian Air lendab Tallinna ja Kuressaare vahet 9 korda nädalas esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti. Ühe suuna hind Tallinnast Kuressaarde on alates 252 kroonist, ostes pileti Estonian Airi kodulehelt. Hind sisaldab kõiki makse, kohtade arv on piiratud.

Estonian Air teenindab liini Saare maavalitsusega sõlmitud avaliku teenindamise lepingu alusel 33-kohalise SAAB 340 lennukiga kuni 30.09.2013.

2009. aastal kasvatas Estonian Air Tallinna-Kuressaare liinil reisijate arvu 13%, teenindades ühtekokku 11 330 reisijat.

skoor

4.3

Viimane kommentaar:

"Minu jaoks alati esimene valik, kui on vaja kuskile lennata. Kodumaisega ikka parem reisida :) Pole kordagi pidanud kurtma lendude... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv