Estonian Airi kodulehel algas piletimüük kontinentidevahelistele lendudele

02.09.2010
Lisaks 180 sihtkohale Euroopas saab alates tänasest Estonian Airi kodulehelt osta lennupileteid mandritevahelistele lendudele maailma suurlinnadesse.

Koostöös lennufirmadega SAS ja KLM Royal Dutch Airlines avaneb võimalus osta Estonian Airi kodulehelt lennupileteid mitmesse sihtkohta üle maailma, kus esimeses etapis tulevad müüki lennupiletid New Yorki, Chicagosse, Washingtoni, Dubaisse, Bangkoki, Pekingisse ja Tokyosse.

„Mandritevaheliste lendude sõiduplaani ja piletihinna kuvamine Estonian Airi kodulehel toimub sarnaselt senisele lahendusele, mis võimaldab juba praegu osta lennupileteid rohkem kui 180 sihtkohta Euroopas. Seega on ostuprotsess sama kiire ja lihtne,“ selgitas Estonian Airi arendus- ja turundusdirektor Gunnar Mägi.

„Uuendus avardab Estonian Airi klientide lennuvõimalusi veelgi ning muudab kaugematesse maadesse reisimise veelgi mugavamaks. Lend Eestist transiitlennujaama ja tagasi toimub Estonian Airiga. Jätkulennule suundujatele kehtivad kõik partnerlennufirma pileti- ja pagasireeglid,“ lisas Mägi.

skoor

4.3

Viimane kommentaar:

"Minu jaoks alati esimene valik, kui on vaja kuskile lennata. Kodumaisega ikka parem reisida :) Pole kordagi pidanud kurtma lendude... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv