Estonian Air laiendab tegevust Leedu turul

09.09.2010
Estonian Airi laienemine Leedu turule käesoleva aasta alguses on olnud edukas ning lennufirma on otsustanud oma tegevust Leedus veelgi laiendada - alates 31. oktoobrist lisanduvad Vilniuse-Amsterdami lendudele otselennud Vilniusest Stockholmi.

„Meie edu ja edasine laienemine on saanud teoks tänu heale koostööle tugevate partnerlennufirmadega. Stockholm on hetkel kõige suurema potentsiaaliga sihtkoht Vilniusest, mis on otselendudega katmata,“ selgitas tegevuse laiendamise tagamaid Estonian Airi president ja juhatuse esimees Andrus Aljas. „Oleme kindlad, et koostöö lennufirmaga SAS Scandinavian Airlines saab Vilniuse-Stockholmi liinil olema sama edukas kui meie kodubaasis Eestis,“ lisas Andrus Aljas.

„Koostöö Estonian Airiga Stockholmi-Vilniuse lennuliinil laiendab oluliselt meie poolt pakutavaid teenuseid Skandinaavia ja Leedu vahel. Uue lennuühenduse avamine, lisaks juba toimivale Kopenhaageni-Vilniuse lennuliinile, aitab oluliselt kaasa lennufirma Scandinavian Airlines käesoleva aasta kasvule ning toetab meie ambitsioone saada üheks juhtivaks vedajaks Leedu turul,” lausus Robin Kamark, lennufirma Scandinavian Airlines kommertsjuht.

Lennud Vilniuse ja Stockholmi vahel hakkavad toimuma koodijagamise alusel koostöös lennufirmaga SAS Scandinavian Airlines kuus korda nädalas esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

Lennugraafik Vilniuse-Stockholmi liinil

Esmaspäev, teisipäev, kolmapäev, neljapäev, reede, pühapäev OV725
Vilnius 18:40 - Stockholm 19:05

Esmaspäev, teisipäev, kolmapäev, neljapäev, reede, pühapäev OV726
Stockholm 19:45 - Vilnius 22:05

Stockholm on oluline transiitlennujaam, mis pakub mugavaid lennuühendusi Euroopasse, Põhja-Ameerikasse ja Aasiasse nii ärireisijatele kui ka puhkajatele.

Lend Stockholmist Vilniusse väljub pärast õhtuste lendude saabumist Euroopast, mistõttu tekivad head lennuühendused erinevatest Euroopa suurlinnadest. Lend Vilniusest võimaldab suunduda Stockholmist suunduvatele jätkulendudele Londonisse (Heathrow), Oslosse (Gardermoen), Göteborgi (Landsvetter), Umeasse, Luleasse jne.

Ühe suuna hind algusega Vilniusest Stockholmi on alates 83 EUR (286 LTL) ning Stockholmist Vilniusesse alates 88 EUR (828 SEK), ostes pileti Estonian Airi kodulehelt. Hind sisaldab kõiki makse, kohtade arv on piiratud.

skoor

4.3

Viimane kommentaar:

"Minu jaoks alati esimene valik, kui on vaja kuskile lennata. Kodumaisega ikka parem reisida :) Pole kordagi pidanud kurtma lendude... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv