Tallinn 2011 uudiskiri

14.09.2010
Euroopa kultuuripealinn avab infokeskuse ja esitleb uut postmarki
10. septembril avab Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 Rotermanni kvartalis kauaoodatud infokeskuse, mis avab linnarahvale uksed laupäeval, 11. septembril. Koostöös Eesti Postiga esitletakse uut Eesti-sisest marki "Lost in Tallinn".
Loe lähemalt...

Euroopa kultuuripealinna trummiorkester Trumm-It kutsub trenni
SA Tallinn 2011 ja Brasiilia noorteliikumise AfroReggae koostöös sündinud Trumm-It on andnud poole aasta jooksul kümneid kontserte erinevates Eesti linnades, Soomes ja Lätis. Kooliaasta algusega avab Trumm-It oma uksed uutele rütmi-ja kultuurihuvilistele.
Loe lähemalt...

Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 jõuab Ida-Virumaale Narva ja Jõhvi
Laupäeval, 11. septembril ja pühapäeval, 12. septembril rõõmustab Euroopa kultuuripealinna Eesti linnade tuur Narva ja Jõhvi rahvast. Tsirkust, teatrit ja muusikat täis rahvapidu lõppeb Narvas Tanja Mihhailova, Jõhvis Maarja-Liis Ilusa soolokontserdiga.
Loe lähemalt...

Filmid ja muusika vallutavad jälle Toompea: linnas on Luscher&Matieseni filmifestival
Kuni pühapäeva, 12. septembri hilisõhtuni kestab Tallinnas Kohtuotsa vaateplatvormil Luscher&Matieseni filmifestival, mis pakub külalistele tasuta üle kümne filmi ja mitu kontserti. Festival on osa Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 programmist.
Loe lähemalt...

Algab jaht noortele kaasaegse kunsti talentidele
Koos kooli algusega sai avalöögi ka 14–19-aastaste noorte kaasaegse kunsti triennaali Eksperimenta! (E!) Eesti talendijaht. Konkursi tugevaimad osalevad 2011. aasta aprillis Tallinna lauluväljakul rahvusvahelisel noorte kaasaegse kunsti triennaalil E!.
Loe lähemalt...

52 üllatust ja ideed avab Toompea iidsed hooned
10. ja 11. septembril kutsub Euroopa kultuuripealinna ootussari "52 üllatust ja ideed" tutvuma Tallinnas Toompeal asuvate ajalooliste hoonete ja sisehoovidega, mis tavaliselt avalikkusele suletud. Kultuuripealinna aasta alguseni jääb 17 nädalat.
Loe lähemalt...

Pühapäeval toimuv Tallinna maraton muudab pealinna liikluskorraldust
Pühapäeval, 12. septembril esitleb Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 Baltikumi suurimat rahvaspordiüritust SEB Tallinna Sügisjooksu koos SEB Tallinna Maratoniga. Liikluspiirangutest ja tänavate sulgemisest tingituna on liiklus sel päeval häiritud.
Loe lähemalt...

Shanghai EXPO-l selgus taas üks õnnelik Euroopa kultuuripealinna reisi võitja
Shanghai EXPO Eesti paviljonis loositi augustikuu hääletajate seast välja neljas võitja, kes reisib järgmisel aastal Euroopa kultuuripealinna Tallinna. Kirjalikult hääletanuid oli seekord üle 5000, SMSi teel hääletas üle 23 000 inimese.
Loe lähemalt...

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv