Tallinn 2011 uudised

06.10.2010
SA Tallinn 2011 saab Melina Mercouri preemia 1,5 miljonit eurot
Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 saab Euroopa Komisjoni toetusraha ehk Melina Mercouri nimelise preemia 1,5 miljonit eurot, kinnitas Euroopa Komisjoni hariduse ja kultuuri peadirektoraat SA Tallinn 2011-le, kultuuriministeeriumile ja Tallinna linnale saadetud kirjades.
Loe lähemalt...

Tallinn 2011 reklaamis end Berliini Brandenburgi väravates
1. kuni 3. oktoobrini tähistas Saksamaa suurejooneliste pidustustega Berliinis ja Bremenis riigi ühendamise 20. aastapäeva. Enam kui 2 miljoni osalejaga rahvapeol reklaamis end ka Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011, kasutades selleks ka Brandenburgi väravaid.
Loe lähemalt...

Ilmuma hakkas ajaleht Kultuuripealinn
Reedel, 1. oktoobril nägi ilmavalgust sihtasutuse Tallinn 2011 tasuta ajaleht Kultuuripealinn, mis kajastab Tallinna kultuuripealinna aastaga seotud ettevõtmisi.
Loe lähemalt...

Alanud nädal on Tallinn seebimullimootoriga ratturite päralt
Kultuuripealinna ootussari "52 üllatust ja ideed" peseb oktoobri esimesel nädalal saastunud linnaõhku, nii et mullitab! Hingematva tossu asemel ajavad seebimulle välja kondiauru jõul töötavad ratturid. Kultuuripealinna aasta alguseni jääb 13 nädalat.
Loe lähemalt...

Kudumisgrafiti vallutab kultuuripealinna
Tallinna kuulutab välja konkursi kaheksast kuni kümnest inimesest koosneva meeskonna leidmiseks, kes osalevad põnevas kudumisgrafiti projektis ning keda juhendab maailma linnades kudumisinstallatsioone teinud Magda Sayeg. Projekt on osa Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 programmist.
Loe lähemalt...

LIFT11 ja Tallinn 2011 kutsuvad kohtuma linnaruumi kunstnikega
Euroopa kultuuripealinna linnainstallatsioonide festival LIFT11 korraldab teisipäeval, 5. oktoobril kohtumisõhtu Tallinn 2011 juures resideeruvate Linzi kunstnike Karin Fissthaleri ja Bernd Oppliga, kes tegelevad Tallinna linnaruumiga.
Loe lähemalt...

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv