Alates 31.oktoobrist taastab Estonian Air otselennud Amsterdami

14.09.2010
Lennukompaniide Estonian Air ning KLM Royal Dutch Airlines tihe koostöö Leedu turul koodijagamise ning Eesti turul ühendlennu alusel on osutunud väga edukaks ning nõudlus Amsterdami lennureiside järele on olnud suur nii Tallinnast kui ka Vilniusest. See annab osapooltele aluse koostööd veelgi süvendada ja alustada koodijagamist ka Tallinna-Amsterdami liinil.




Sellest johtuvalt taastab Estonian Air alates 31.oktoobrist 2010 otselennud Tallinna ja Amsterdami vahel. Seni toimusid lennud Tallinna-Amsterdami liinil vahemaandumisega Vilniuses.

Lennud Amsterdami toimuvad kuus korda nädalas esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

Lennud liinil Tallinn-Amsterdam-Tallinn

Esmaspäev, teisipäev, kolmapäev, neljapäev, reede, pühapäev OV173 Tallinn 6:45 - Amsterdam 8:10

Esmaspäev, teisipäev, kolmapäev, neljapäev, reede, pühapäev OV174 Amsterdam 9:40 - Tallinn 13:05

Amsterdami Schipholi lennujaam on Euroopa üks suuremaid ja mugavamaid transiitjaamu, kuhu lendab ligi 100 erinevat lennufirmat, pakkudes lennuühendusi sadadesse linnadesse üle kogu maailma.

Lisaks 180 sihtkohale Euroopas saab Estonian Airi kodulehelt osta lennupileteid ka mandritevahelistele lendudele maailma suurlinnadesse, nagu New York, Chicago, Washington, Dubai, Bangkok, Peking ja Tokyo. Jätkulennule suundujatele kehtivad kõik partnerlennufirma pileti- ja pagasireeglid.

Lisainfo ja piletid aadressilt www.estonian-air.ee , Estonian Airi klienditeenindusest telefonil 6 401 160 ja reisibüroodest.

skoor

4.3

Viimane kommentaar:

"Minu jaoks alati esimene valik, kui on vaja kuskile lennata. Kodumaisega ikka parem reisida :) Pole kordagi pidanud kurtma lendude... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv