Estonian Air tõusis novembris Leedu regulaarlendude turul kolmandaks vedajaks

15.12.2010
Novembris lendas Vilniusest Estonian Airiga 7816 reisijat, mis on 401,6% rohkem kui eelmisel aastal samal ajal. Estonian Airi turuosa Vilniuse lennujaamas regulaarliinidel oli 10%, mis on 7,5 protsendipunkti võrra suurem kui mullu samal ajal. Novembris tõusis Estonian Air Vilniuse lennujaamas regulaarlendude reisijate arvu poolest kolmandaks vedajaks.

Alates aasta algusest on Estonian Air Vilniuse lennujaamast lennutanud 46130 reisijat, mis on 354,2% rohkem kui eelmisel aastal samal ajal. Estonian Airi üldine turuosa (regulaar- ja tellimuslennud kokku) oli üheteistkümnel kuul 3,6%, mis on 2,53 protsendipunkti võrra suurem kui eelmisel aasta samal ajal.

“Estonian Airi turuosa suurenemine Vilniuse turul on tingitud kahe uue lennuliini (Vilnius-Amsterdam ja Vilnius-Stockholm) avamisest käesoleval aastal ning pühapäevaste lendude lisamisest Tallinna-Vilniuse liinil. Detsembri keskel lisab Estonian Air oma liinivõrku otselennud Vilniuse ja Milano vahel, mis on sel aastal juba kolmas uus lennuliin,” lausus Rauno Parras, Estonian Airi kommertsala asepresident.

Estonia Air teenindab regulaarlende Vilniusest Tallinnasse, Amsterdami ja Stockholmi, 18. detsembril lisanduvad otselennud Vilniuse ja Milano vahel.

skoor

4.3

Viimane kommentaar:

"Minu jaoks alati esimene valik, kui on vaja kuskile lennata. Kodumaisega ikka parem reisida :) Pole kordagi pidanud kurtma lendude... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv