Estonian Airi uued lennukid ootavad nime

01.02.2011
Estonian Airi kaks uhiuut Bombardier CRJ900 NextGen lennukit jõudsid jaanuari lõpus Eestisse ja Estonian Air kuulutab sellega seoses välja konkursi, et leida neile väärikad nimed.

Nimekonkursil on võimalik osaleda Estonian Airi Facebooki-lehel http://www.facebook.com/eafans või Estonian Airi kodulehel www.estonian-air.ee/crj.

Nimekonkursi reeglid:
· Konkursi raames valitakse nimed kahele CRJ900 NextGen tüüpi lennukile.
· Iga nimekonkursil osaleja võib pakkuda piiramatu arvu nimevariante.
· Pakutavad nimed peaksid väljendama Estonian Airi rahvuslikkust ja olema lihtsad hääldada ka eesti keelt mitterääkivale inimesele.
· Pakutavad nimed peavad vastama headele tavadele.
· Facebookis on võimalik konkursil osalevate nimede poolt hääletada, vajutades nupule “Like”.
· Igaüks võib iga nime poolt hääletada vaid ühe korra.
· Nimekonkursi võitjad valib Estonian Air.
· Nimekonkursil osalemiseks on vajalik koos pakutava nimega avaldada ka oma ees- ja perekonnanimi ning kontaktandmed, et oleks võimalik võidu korral ühendust võtta.
· Nimekonkurss kestab kuni 14.02.2011.
· Võitjad avaldatakse hiljemalt 18.02.2011 Estonian Airi Facebooki-lehel ja Estonian Airi kodulehel. Võitjatega võetakse personaalselt ühendust.

Auhinnad
Mõlema lennuki ristivanem on oodatud koos kaaslasega aukülalisena pardale, et nautida lendu tema pakutud nimega lennukil.

skoor

4.3

Viimane kommentaar:

"Minu jaoks alati esimene valik, kui on vaja kuskile lennata. Kodumaisega ikka parem reisida :) Pole kordagi pidanud kurtma lendude... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv