Estonian Air ja Tallinn 2011: tooge sõbrad Estonian Airiga kultuuripealinna!

26.04.2011
Lennufirma Estonian Air ja SA Tallinn 2011 alustavad ühiskampaaniat, mille eesmärgiks on ärgitada eestimaalasi kutsuma oma välismaal elavaid sõpru kultuuripealinnaga tutvuma.

Kõigil kutsujatel on võimalus osaleda iganädalasel loosimisel, et võita tasuta edasi-tagasi lennupilet. Kampaania kestab neli kuud.

„Kultuuripealinna staatus ja seda toetav üritusteprogramm pakuvad meile suurepärase võimaluse Tallinna tutvustamiseks – siin on mida vaadata, koos kogeda ja sõpradega jagada. Ja kui mitte sel aastal, millal siis veel?“ selgitas Gunnar Mägi, Estonian Airi arendus ja turundusdirektor.

„Estonian Air lendab kultuuripealinna lennupartnerina sihtkohtadesse üle Euroopa, kust me ootame just sel aastal Tallinnasse ja kultuuripealinna sündmustele eriti palju külalisi,“ väärtustab koostööd Estonian Airiga Jaanus Mutli, SA Tallinn 2011 juhatuse liige.

Kui küllakutsutud sõber lendab ajavahemikus 25.04.-11.09.2011 Estonian Airiga Tallinna ja tagasi koju, saab kutsuja osaleda iganädalases loosimises, et võita tasuta üks edasi-tagasi turistiklassi pilet vabalt valitud Estonian Airi otselennu sihtkohta. Võidetud piletitega saab lennata ajavahemikus 1.09.2011-31.03.2012 (välja arvatud 20.12.2011-10.01.2012). Auhinnakohtade arv lendudel on piiratud. Võitja saab pileti osta Estonian Airi kodulehelt.

Estonian Air on Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 ametlik lennufirma ja kannab seda tiitlit kuni 2011. aasta lõpuni. Koostöö raames sündis idee katta üks Estonian Airi Boeingutest Tallinn 2011 logodega, et kanda Euroopa kultuuripealinna sõnumeid võimalikult paljude inimesteni ning seda üsna tavatul ning innovaatilisel moel – Eesti rahvusliku lennukompanii lennuki spetsiaalse disainiga kerel.

Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 saadikuna lendab logodega kaetud lennuk enamikku Estonian Airi otselennu sihtkohtadesse, viies ühtlasi sõnumi Tallinna kui Euroopa kultuuripealinna kohta kümnete miljonite silmapaarideni nii Eestis kui ka välismaal.

skoor

4.3

Viimane kommentaar:

"Minu jaoks alati esimene valik, kui on vaja kuskile lennata. Kodumaisega ikka parem reisida :) Pole kordagi pidanud kurtma lendude... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv