VII Tallinna Kammermuusika Festival

01.08.2011
2005. a. suure tähelepanu all sündinud Tallinna Kammermuusika Festival toimub seitsmendat korda 11 – 25. septembril 2011 Tallinna Raekojas ja Hopneri majas, Jaani ja Rootsi-Mihkli kirikus Tallinn 2011 Euroopa kultuuripealinna ametliku programmi osana. Festivali raames antakse taaskord välja Marje ja Kuldar Sink’i nim. PLMF preemia „Noor Laulja 2011".

Laiahaardeline ja sisukas programm 13 kontserdiga pakub esmakordselt kammerooperit, muljetavaldavat plejaadi Eesti tippmuusikutest ning väljapaistvaid külalisesinejaid - dirigent Jonathan Brett (UK), viiuldajad Hugo Ticciati (Rootsi) ja Michael Süssmann (Norra), oboe mängija Malcolm Messiter (UK), pianistid Simone Di Crescenzo (Itaalia) ja Aksel Kolstad (Norra) jpt.

2011. aasta festivali majutuspartneri Sokos Hotell Viru kaudu on võimalik broneerida erinevaid festivali pakette koos majutusega!

Festivali kava ja piletiinfo vt. siit.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"täpselt ei mäleta kuud, aga olin seal konverentsil, kavatsen veel külastada ja kindlastio varieteed vaadata, külastasin varieteed 35... (5.0)" Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv