Erirongiga festivalile!

10.07.2009
Festivalini on aega 13 päeva, paras aeg mõelda transpordile ja öömajale!

Erirong taas rööbastel

Lisaks tavalistele rongidele Tallinn-Viljandi-Tallinn liinil saadab Edelaraudtee neljapäeval, 23. augustil pealinnast teele folgirongi, mis väljub kell 13:34 ja jõuab festivalilinna kell 16:03. Reedel, laupäeval ja pühapäeval kehtib tavaline sõiduplaan - väljumised Tallinnast Viljandisse 07.50, 13.34, 16.35 ja väljumised Viljandist Tallinnasse 06.39, 13.24, 16.20.

Neljapäevases erirongis ootavad reisijaid festivali teemalist inspireeritud üllatused ja eelmüügist ostes on ka pilet tublisti soodsam. Piletite eelmüük algab täna, 10. juulil aadressil http://www.edel.ee/folgikas.

Kindla öömaja tagab eelregistreerimine

Adrenaliin - kas saan telkimiskoha või mitte - on ka muidugi tore asi, ent neile, kes oskavad hinnata kindlat küljealust, soovitame öömaja aegsasti ära broneerida. Koha telklas või tudulas saad kinni panna festivali kodulehel.

Säutsume ka Twitteris

Kel uudiskirjast vähe ning tahaks end festivali ettevalmistusega kursus hoida jooksvalt, hakake meie säutse jälgima Twitteris aadressil http://www.twitter.com/viljandifolk.

Piletiinfo

Müügil päris viimased festivali passid, osta saad http://www.folk.ee/festival/et/Piletiinfo

Festivali päevapileteid saab osta Piletilevi müügikohtadest, soodushinnaga piletid müügil 22. juulini. Kohapeal piletid 50 krooni kallimad ja sooduspileteid ei müüda.


EESTI PÄRIMUSMUUSIKA KESKUS
Telefon: 434 2050
folk@folk.ee
http://www.folk.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Viljandi, Viljandimaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv