Hõimurahvad kohtuvad aidas!

14.10.2009
Hea sõber!

Kas teadsid, et Eestis on hõimupäevi peetud juba rohkem kui 80 aastat? Igal sügisel on sel puhul meile külla tulnud ansamblid, kirjanikud, kunstnikud ja teised külalised Venemaa soome-ugri aladelt, aga ka Soomest ja Ungarist. Tänavu jõuavad hõimupäevade kontserdid teistkordselt ka Viljandisse Pärimusmuusika Aita. Sinagi oled oodatud!

15. oktoobril kell 20.00 astuvad aida suure saali lavale saamide ansambel Fádnu Norrast ja karjalaste ansambel Burlakat Soomest.

Fandu helimaailm toob meile lähemale põlisrahva elu Põhjala looduses. Neid kuulates tulevad meelde virmalised põhjataevas, mere kohal kumav keskööpäike, kõrguvad mäed ja inimesed.

Burlakat on kollektiiv, mida iseloomustavad mitmekülgsed oskused, jõulised tõlgendused, lõbus ja särtsakas karjala karakter aga ka nukrad viisid. Selle, 1993. aastal asutatud ansambli erihuviks on karjalakeelsete laulude taaselustamine eelarvamustest vabade tõlgendustena.

Pilet: eelmüügist 40.-/25.-; samal päeval 75.-/50.-

16. oktoobril kell 18.00 leiab aida suures saalis aset hõimupäevade ühiskontsert, kus esinevad Buranovskie babuski (udmurdid), Sattuma (karjalased), Tummo (marid), Sandor Csoori juuniori ansambel (ungarlased).

Pilet kohapeal 25.-/10.-

Kus ööbida?

Selleks, et sa Viljandisse tulles ööd lageda taeva all mööda ei peaks saatma, pakuvad mitmed Viljandi ööbimiskohad Pärimusmuusika Aida kontserdipileti ettenäitamisel tavahinnakirjast märgatavalt soodsamat majutust.

Uuri lähemalt http://www.folk.ee/et/Sundmused/Majutuskohad


EESTI PÄRIMUSMUUSIKA KESKUS
Aadress: Tasuja pst. 6, 71011, Viljandi
Telefon: 434 2050
folk@folk.ee
http://www.folk.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Viljandi, Viljandimaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv