Corelli Music lõpetab hooaja Mäetaguse mõisas

07.05.2012
Teisipäeval, 8. mail kell 19 toimuva “Mõisaromantika” sarja kontserdiga lõpetab agentuur Corelli Music hooaja 2011/2012 ning alates mai lõpust keskendub barokkansambli Corelli Consort 20. juubelihooajale.

Corelli Music kutsub nautima meeleolukat emadepäeva kontserti “Hümn armastusele” Ida-Virumaa ühes kaunimas mõisas Mäetagusel. Kõige kuulsamad prantsuse shansoonid ja imeline akordion, tervituseks kõikidele armsatele emadele ja vanaemadele!

Esinevad Silvi Vrait (vokaal), Raivo Tafenau (akordion), Jürmo Eespere (klahvpillid) ja Liisa Amon (löökpillid).

Sama kontsert Tallinnas oli naistepäeval nii publikumenukas, et tuli teha ka korduskontsert. Pakume seda kaunist kava nüüd koostöös Kultuurkapitali, Kultuuriministeeriumi ja Mäetaguse vallaga ka Virumaa rahvale!

Corelli Music lõpetab hooaja ning tähistab saabuvat emadepäeva hõrgu kõlamaailmaga, mille loovad kavaga “Hümn armastusele” kaunis Mäetaguse mõisa ballisaalis 8. mai õhtul Eesti muusika grand lady Silvi Vrait ja aasta 2010 jazzmuusik Raivo Tafenau oma sõpradega. Hiilgavas vormis Silvi Vrait koos suurepärase saateansambliga viib meid armastuse pealinna Pariisi, mille mõnusat meeleolu aitab kuulajani tuua Raivo Tafenau seekord mitte saksofoniga, vaid akordionil. Esitusele tulevad kõige kuulsamad prantsuse shansoonid, nii prantsuse kui ka eesti keeles. Peaaegu kõik eestikeelsed sõnad on lugudele kirjutanud Lauri Leesi.

Loomulikult on kava kesksel kohal akordion, milleta ei kujuta vist keegi ette Seine`i jõe kaldapealsete kuulsat kohvikumelu. Ja loomulikult Armastus. Kes siis veel oskaks armastust muusikasse kirjutada paremini kui prantslased!

Pileti hind 12€
Sooduspilet 8€ (õpilane, tudeng, pensionär, invaliid ja saatja, Eesti Interpreetide Liidu liige,

NB! American Express krediitkaardi omanikele Piletilevi eelmüügist soodustus -10% täispileti hinnast
NB! SERK liikmekaardi omanikele Piletilevi eelmüügist soodustus -10% täispileti hinnast.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv