Clazz uudiskiri

27.05.2009
UUDISED

Valmista ennast juba varakult ette järgmise kolmapäeva JAM SESSIONiks. Tegemist on nagu ikka mõnusa klubiõhtuga, kus kõik on täiuslikult omal kohal. Muusika. Inimesed. Tunne.

27.05 JAM SESSION / Peep Ojaveski (kitarr), Aivo Tammus (bass), Eno Kollom (trummid)
Aeg: 21:00.

SÕBRALE

Sule silmad ja kujuta ette, kuidas tõuseb päike Mehhiko kuumavas kõrbes... Usu, teravad elamused on garanteeritud! Suur Tequila Sunrise väikse hinnaga 100.-
Sõbrakaarti omades saad pakkuda endale maiste maitsenaudingute paradiisirõõme. Uus menüü -5% soodustusega. Aeg iseendale ja sõpradele. Meie juba ootame Sind!

RESTORAN

Nädala eripakkumine
Kaks on parem kui üks, sest kaks on juba sõbrad ja seltskond. Meie mõnus küps Camembert koos valitud veiniga ongi mõeldud kahele gurmaanile – desserdiks hõrk juustkook New York’i stiilis ja päev on kirjas!
Küpsetatud Camembert rosmariini, meresoola ja pipraga + 2 klaasi veini. Hind 185.-
New York´i stiilis juustukook eestimaise rabarberiga. Hind 75.-

CLUB

Clazz Restoran & Club. Koht, kus saad veeta kvaliteetaega sõpradega. Koht, kus iga õhtu toob lavale uusi ja uusi esinejaid. Koht, kus lisaks õdusale atmosfäärile on tuhandeid maitsenaudinguid pakkuv köök. Koht, kus teenindajad oleksid justkui ainult Sind oodanud. Koht, mis lummab Sind jäägitult, paneb Sind elama ja hingab Sinuga ühes rütmis...

28.05 LAURA PÕLDVERE & JAAN JAANSON, DMITRI GORNAKOV, DMITRI NIKOLAJEVSKI

Eesti noorte lauljataride seas on Laura Põldvere kahtlemata üks tuntumaid ja andekamaid. Tema debüütplaat „Muusa“ säras müügiedetabelite tippudes ja pälvis muusikaauhindade jagamisel Aasta Albumi auhinna. Teame teda eurolugudele „Moonwalk“ ja „Sunflowers“ esitajana ja Eesti viimaste aegade kõige mängitumate raadiohittide järgi. Meie klubiõhtul võite kaasa elada pisut teistsugusele Laurale – Laurale, kes laulab jazzi, bluesi ja bossat. Saatepartii eest hoolitsevad Jaan-Alari Jaanson (kitarr), Dmitri Gornakov (bass), Dmitri Nikolajevski (trummid).
Algus: 21.00

29.05 LIPPAJAD

Parema mõiste puudumisel tuleks Lippajate looming liigitada post-fusion’iks. Tegu on avangardi, freejazzi ja fusion’it vabalt võtva ja ühendava koosseisuga, mille kunstiliseks juhiks on algusest peale olnud ülevoolavalt andekas multimees Tarvo Kaspar Toome. Kontserdil saab kuulaja lisaks peekrile hullutavale improvisatsiooniveinile kindlasti ka suutäie filet de fusion’i või vähemalt soolase psühhedeeliatikuvõileiva. Rüüstamata ei jäeta ka elektroonilise muusika külmkappi.
Algus: 22.00

Nädala kirsiks tordil...
30.05…TRIBUTE to JAMIROQUAI feat. ANNELIIS KITS

Jamiroquai fenomenile pühendatud klubiõhtu säravaks täheks on Anneliis Kits – noor lauljatar, kes on osalenud juba mitmetel mainekatel konkurssidel nagu Kaks Takti Ette ja Rainbow Jazz ning teinud kaasa paljudes muusikalistes projektides.
Algus: 22.00


Clazz Restoran & Club
Vana turg 2, Tallinn • 627 9022 • clazz@clazz.ee • http://www.clazz.ee

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Ütlemata toredad ja sõbralikud teenindajad, soe ja hubane õhkkond, keelt allaviivad toidud, säravad isiksused, haaravad ja meeliülendavad... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv