Clazz uudised

03.06.2009
CLAZZ RESTORAN & CLUB

Iga päev ja iga öö. Algab ja lõpeb siin, meie klubis. Alati. Koht, kus iga õhtu toob lavale uusi ja uusi esinejaid. Koht, kus lisaks õdusale atmosfäärile on tuhandeid maitsenaudinguid pakkuv köök. Koht, kus teenindajad oleksid justkui ainult Sind oodanud. Koht, mis lummab Sind jäägitult, paneb Sind elama ja hingab Sinuga ühes rütmis...

04.06 MILIAMA QUINTET

Jazzistandardid nii kaugemast minevikust kui ka olevikust, lisaks gruuvikamaid palu Stevie Wonderi, Earth, Wind and Fire jt repertuaarist. Puutumata ei jää ka Eesti armastatud klassiku Uno Naissoo palad. Koosseisus Mirjam Dede (vokaal), Indrek Varend (saksofon), Markus Lattikas (klahvpillid), Madis Viksi (bass), Kaarlo Nõmmsalu (trummid).
Algus: 22.00

05.06 FAYE HOUSTON (UK)
JA THE BIKE MESSENGERS


Londonist, Brightonist pärit Faya aka Sista Faye aka Faiemus on tõusev jazzitäht, kes on laulnud alates 10. eluaastast, teinud koostööd paljude Briti DJ-de, produtsentide, muusikute ja lauljatega, sealhulgas JetTricksi geeniustega ning kogunud tuntust tõeliselt hämmastava Connor Reeves’i taustalauljana. Tule, kuula ja saa osa tõelisest talendist!
Algus kl 22.30

Nädala kirsiks tordil...
LOVE ROCKIB! ARMASTUS ROKIB!
06.06 kell 19.30 näitus-müügi avamine

Armastuse sõnumid suurepärastele inimestele nagu Sina!
TULEJÕUD OÜ koostöös CLAZZ Restoran & Klubiga

kell 22.30 jätkavad õhtut Anita & the band
Anita ja tema saatebändi repertuaari kuuluvad jazzstandardid bepopi ajastust, mida mõistagi on omal moel – üllatavalt ja meisterlikult – värskemaks ja erksamaks seatud. Lisaks paitavad nad kuulajate kõrvu ka omaloominguliste paladega. Kooseisus Anita kõrval Rain Rämmal, Aleksander Paal, Ara Yaralyan ja Dmitri Nikolajevski.

SÕBRALE

Mida Sa kujutad ette, kui kuuled sõna Mehhiko? Otse loomulikult – päike, liiv ja teravad elamused. Seda kõike saate nautida nüüd, kui tellite kokteili Tequila Sunrise. Ja kõik see SUUR ja hea on meil Sulle pakkuda VÄIKESE hinnaga, vaid 100.-! Salut!
Ja lend paradiisi jätkub - sõbrakaardiga mitte ainult hea hinnaga kokteil, vaid ka kaunis ja kosutav kõhutäis. Kogu menüü sõbrakaardi omanikule -5%. Tulge sõbrad, laud on juba kaetud!


Clazz Restoran & Club
Vana turg 2, Tallinn
• 627 9022
• clazz@clazz.ee
• http://www.clazz.ee

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Ütlemata toredad ja sõbralikud teenindajad, soe ja hubane õhkkond, keelt allaviivad toidud, säravad isiksused, haaravad ja meeliülendavad... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv