Clazz uudiskiri

15.09.2009
UUDISED

Suve lõpp ei pruugi just meeldiv olla, kuid meil on jätkuvalt hea meel üllatada Sind ainult meeldivate uudistega. Nimelt oleme alates
1. septembrist avatud juba 11.30 ja hommikusöögimenüü asemel pakume Sulle nüüd maitsemeeli hellitavat lõunasöögimenüüd!

Uuest, laienenud lõunasöögimenüüst leiad oivalise Metsaseene supi ja Sulle juba varem maitseelamusi pakkunud Clazzi omlettide valiku täidistega, mis on valmistatud täpselt Sinu soovidele vastavalt.
Lisaks leiad meie uuest menüüst ka pere kõige pisematele mõeldud lastemenüü.

Ootame Sind hõrgule lõunaeinele iga päev kl 11:30-16:00.
Tule ja naudi elu koos oma lähedaste ja sõpradega, sest jagatud naudingud on parimad naudingud!

CLAZZ RESTORAN & CLUB

Vaatamata vargsi ligihiilivale sügisele ei tasu sellest kurvastusse langeda. Clazz annab endast parima, et ka pimedal sügisel oleks päike meie elus - ära mõtle rahast ja masust, sest elu on elamiseks ja nautigem seda! Maailm muutub juba sellestki ilusamaks, kui kellelegi midagi head öelda või, veel parem, teha. Ja parim paik, kus iseendale head teha – ehk tunda rõõmu iseendast ja oma sõpradest – on teadagi Clazzis!
Võta sõbrad kaasa ja tule meie juurde, sest elu ON ilus!

15.09 BRAZILIAN NIGHT IN CLAZZ

On üks koht Tallinna kesklinnas, kus ei ole tunda sügiskülmade lähenemist! Brasiilia ööd on Clazzis alati kuumad ja kirglikud – ja just siin võid Sa kohtuda tõenäoliselt kõige kuumema muusikalise duoga Tallinnas! Kitarrist Jei Virunurm ja lauljatar Denise Fontoura esitavad ehedat Brasiilia muusikat koos kõigega, mis sinna juurde kuulub!
Algus kell 21:00

16.09 JAM SESSION

Elavat improvisatsiooni tähistav Jam Session on ideaalne võimalus argirutiinist vabanemiseks ja tavaraamidest väljumiseks, seda nii muusikutele kui ka kuulajatele. Seekord toimub raamidest väljumine Dmitri Nikolajevski (löökpillid) juhatusel.
Algus kell 21:00

17.09 LEMBIT SAARSALU & SERGEI PEDERSEN TRIO

Sel õhtul on Sinul ja Sinu sõpradel võimalus näha esinemas Eesti jazzimuusika tõelist juhtfiguuri – saksofonist Lembit Saarsalu, kes pühendus jazzile juba 1980ndatel ja on siiani aktiivselt tegev erinevates muusikalistest kollektiivides nii Eestis kui ka välismaal. Ka ülejäänud muusikud, keda sel õhtul kuulata saate, on tähelepanuväärselt andekad ja mitmekülgsed. Sergei Pederseni on teada-tuntud jazzi ja rocki ühendaja, trummar Kaspar Kalluste on esinenud ka punki ja hard rocki viljelevates noortebändides, kontrabassist Peedu Kassi on aga nimetatud lausa komeediks Eesti jazzitaevas.
Tule kindlasti kohale ja võta sõbrad kaasa – lausa patt oleks maha magada sedavõrd väärt muusikürituse!
Algus kell 22:00

18.09 BANG BANG

Tule kuulama uuemast jazzist inspireeritud muusikat ja Eesti jazzi skeene värskeid tegijaid! Paljutõotava nimega bändi lauljatar Anna Põldvee on lõpetanud G. Otsa nim. muusikakooli Mare Väljataga õpilasena, esinenud mitmetel festivalidel (RainbowJazz, Tudengijazz, Visoon, Jazzkaar), samuti Arena Theater & Festspiel’il ning muusikalis “Hair”. Lisaks on bändis hulk noori ja säravaid instrumentaliste: Tarvi Kull (klahvpillid), Kaspar Kalluste (trummid) , Erki Pärnoja (kitarr) ja Kaarel Liiv (bass).
Algus kell 22:30

Ja nädala kirsiks tordil…
19.09 OCEAN OF MELODY 2

Toredaks kirsiks selle nädala muusikalistest hõrgutistest pakataval tordil ei ole keegi muu, kui Marilin Kongo – noor ja särav laulajatar, kelle vokaalseid võimeid on meil Clazzis ka varem olnud õnne nautida. Seekord on Marilin lubanud meid kostitada oma repertuaari kõige groove’imate paladega. Talle on elegantseteks saatjateks Kaarel Liiv (basskitarr), Tarvi Kull (klahvpillid), Virgo Sillamaa (kitarr) ja Kaspar Kalluste (löökpillid).
Algus kl 22:30

20.09 LATIN LOUNGE + TANTSUÕPETUS

Kuum ja eksootiline SALSA! Selle tantsimine saab alguse heast tujust ja lahedast seltskonnast – kõik muu tuleb iseenesest.
Sammud saad selgeks niikuinii!
Algus kell 20:00

21.09 SALONGI ESMASPÄEV – ERKO NIIT & LAURA JUNSON

Esmaspäevad ei ole „sinised“, nad on stiilselt säravad ja rõõmsalt kirevad. Vähemalt nii on see esmaspäeviti meie salongiõhtutel ja miks mitte ka Sinu elus. Alusta uut nädalat meie stiilsel salongiõhtul – tule nautima elusmuusikat Erko Niidu ja Laura Junsoni esituses.
Algus kell 21:00

SÕBRALE

Meie kokkade poolt hoole ja armastusega valmistatud suurepärased road hellitavad Sinu maitsemeeli ning väärivad fänniklubi. Nii et – tere tulemast klubisse! Kogu menüü sõbrakaardi omanikule -5%.


Clazz Restoran & Club
Vana turg 2, Tallinn
• 627 9022
• clazz@clazz.ee
• http://www.clazz.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv