Clazz uudiskiri

30.09.2009
UUDISED

Sügis ja sajuhood ei tähenda midagi, kui oled Clazzi sõber! Meie kanname alati hoolt selle eest, et meie külastajate tuju oleks kõrge ja meel hea.
Selleks, et saaksid iga päev rõõmustada elu meeldivuste üle oleme valmistanud ette sulle mitu rõõmustavat üllatust. Näiteks uuenenud lõunamenüü, millest leiad leiad mitmekülgseid võimalusi oma maitsemeelte hellitamiseks – näites Piprapihvi ahjukartuli, praetud seente ja sibulatega portveini kastmes või Pasta carbonara parmesani ja kirsstomatitega, mida süües saad Sa aru elu tõelistest naudingutest!
Samuti on meie uuenenud menüüs mõeldud ka lastele, kellele on meie valikus näiteks Friikartulid lihapallide ja Coleslaw salatiga ja alati isuäratavad Pannkoogid vanilje jäätise ja toormoosiga!

Ootame Sind hõrgule lõunaeinele iga päev kl 11:30-16:00.
Tule ja naudi elu koos oma lähedaste ja sõpradega, sest jagatud naudingud on parimad naudingud!

CLAZZ RESTORAN & CLUB

Sügisilmade tõeliseks päikeseks on Clazz Restoran & Club. Clazz annab endast parima, et ka hämarduval sügisel oleks päike meie elus - ära mõtle rahast ja masust, sest elu on elamiseks ja nautigem seda!
NAUDI SEDA JUBA NÜÜD!!!
Just siin ja praegu – arvuti tagant tõusmata – on Sul suurepärane võimalus saada aimu rõõmsast feeling’ust, lahedatest inimestest, hõrgust toidust ja linna parimast muusikast, mida Clazz Restoran & Club Sulle pakub.
See, mis Sulle klikkides avaneb, on muidugi vaid killuke neist rõõmudest ja naudingutest, mis Sind Clazzis ootavad – nii et tuleb koos sõpradega ise kohale tulla, et seda kõike juba elusuuruses ja elutäiuses kogeda!

30.09 JAM SESSION

Elavat improvisatsiooni tähistav Jam Session on ideaalne võimalus argirutiinist vabanemiseks ja tavaraamidest väljumiseks, seda nii muusikutele kui ka kuulajatele. Seekord aitavad Sinul ja sinu sõpradel raamidest väljuda Vova Võssotski (klahvpillid), Kristjan Mazurtšak (saksofon), James Wertz (basskitarr) ja Dima Nikolajevski (löökpillid).
Algus kell 21:00

1.10 ECLECTIC STORIES

Uus ja innovaatiline Nu jazz projekt Eclectic Stories kõneleb Sinuga energilise rütmimuusika keeles, milles sulanduvad akustilised helid ja naturaalsed kõlavärvi, moodsad elektro-saundid ja klubi biidid, lühidalt – pop, etno ja jazz. Sel õhtul loob Eclectic Stories muusikalisi maastikke jazzi ja idamaiste helide piirimail. Kavas on nii omaloomingut kui ka jazzistandardite originaalseid ja imptrovisatsioonilisi töötlusi. Kollektiivi idee ja kontseptsiooni taga seisavad kaks Eesti tippmuusikut – Kristjan Mazurtchak (saksofon) ja Vladimir Võssotski (klahvpillid, programeerimine, luubid). Oodatud külalistena esinevad projektis rahvusvaheliselt mainekas Brian Melvin (USA) etnilistel löökpillidel ja Mihkel Mälgand bassil.
Algus kell 22:00

Ja nädala kirsiks tordil…
2.10 CLUB ECLECTIC FEAT. REBECCA KONTUS

Sel õhtul on Sinul ja Sinu sõpradel võimalus kohtuda uue klubimuusika projektiga, mille taga seisavad leidlikult viljakad ja otsiva vaimuga Eesti tippmuusikud – Kristjan Mazurtchak (saksofon) ja Vladimir Võssotski (klahvpillid). Seekord astub Club Eclectic lavale koos särava Eesti lauljatari
Rebecca Kontusega, kes teinud endale nime nii muusikalistel konkurssidel (Tähtede laul, Kaks takti ette, Eurovisioon, Sony Jazz Stage) kui ka koostöös paljude tuntud Eesti muusikutega. Rebecca on andnud välja ka kaks sooloplaati “Inglite Pisarad” ja “Déja vu”. Rütmi eest vastutab Boris "Borka" Hrebtukov – tuntud tegija ansablist Tanel Padar & The Sun. Kavas on energilised klubi biidid ja popilikud meloodiad, värvikad improd ja moodsad saundid ehk kõik kokku... äärmiselt lahe atmosfäär!
Algus kell 22:30

3.10 UNDER CONSTRUCTION

Sellele nädalal paneb punkti veel üks uus projekt – nii et nädal suurepärane ja lõpp veel parem! Under Construction põimib kokku staatilise elektroonilise muusika ning interpreetide võrratu virtuoossuse. Kava põhineb valdavalt ansambli elektrooniku, Sander Mölderi ning erinevate lauljate ja muusikute ühisloomingul. Kooseisu kuuluvad Liisu Ots (vokaal), Kristjan Mazurtšak (saksofon), Holger Marjamaa (klahvpillid), Borka (löökpillid), Sander Mölder (elektroonika) ja – last but not least – üllatusesinejad!
Algus kell 22:30

4.10 LATIN LOUNGE + TANTSUÕPETUS

Kuum ja eksootiline SALSA! Selle tantsimine saab alguse heast tujust ja lahedast seltskonnast – kõik muu tuleb iseenesest.
Sammud saad selgeks niikuinii!
Algus kell 20:00

5.10 SALONGI ESMASPÄEV – FLAT TRIO

Meie esmaspäevase salongiõhtu muudavad seekord eriliseks külalised Roomast – itaallased Sara d'Ippolito (vokaal), Andrea Recinelli (klassikaline kitarr) ja Luca Petracca (akustiline kitarr). Peitudes nime Flat Trio taha, esitavad nad itaallasliku elegantsi ja stiilitundega romantilise alatooniga akustilist jazzmuusikat, mis on suurepäraseks eelhäälestuseks kogu algavale nädalale.
Algus kell 21:00

SÕBRALE

Meie kokkade poolt hoole ja armastusega valmistatud suurepärased road hellitavad Sinu maitsemeeli ning väärivad fänniklubi. Nii et – tere tulemast klubisse! Kogu menüü sõbrakaardi omanikule -5%.


Clazz Restoran & Club
Vana turg 2, Tallinn
• 627 9022
• clazz@clazz.ee
• http://www.clazz.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv