Clazzi uus üritus COLOURS

13.01.2011
COLOURS on Clazzi uus igakuine värvikirev jazz klubiõhtu, kus residentidena valivad plaate maailmakuulsad DJ- d, seintele projekteeritakse live VJ- de poolt meisterdatud visuaale ja baarides pakutakse värvilisi erikokteile.

Muusikaliseks konspektsiooniks on dancefloor jazz- COLORS pakub fusiooni klassikutest ja värskest muusikast nu-jazzi erinevatest suundadest olgu need siis soul, r&b, funk, groove või broken beat.

Avaüritusel valib plaate DJ Alex Barck (Jazzanova /Dervin Recordings)

12.01 kolmapäev- kell 22

The Old New Thing: NaTa Jazz Band w/Viktoria Vasjura

Jazz, Groove, Swing

NaTa Jazz Band mängib oma töötlusi, covereid ja jazz-seadeid viimase 50 aasta pop-, rock-, klubi-, folk- ja maailmamuusikast! Koosseisu kuuluvad Artjom Repjuk (saksofon), Aleksandr Paal (saksofon ja flööt), Mihail Nikitin (trummid), Sergei Shegurov (bass) ja Viktor-Kristjan Lanberg (klaver) külalissolistina teeb kaasa Viktoria Vasjura.

13.01 neljapäev- kell 22/LIVE 23
Jazz Whit Me: Tribute to Women: Kristo Ukasin , Kusti Lemba, DJ Sander Mölder

Funk, Groove, Jazz

Neljapäeva õhtul segunevad Clazzis klassikaline Jazz ja moodne elektroonika – sel korral funki, souli ja groove'i võtmes. DJ- Sander Mölder valib muusikat 22-04, Kell 23 liituvad temaga Kristo Ukanis (vokaal) ja Kusti Lemba (kitarr).

14.01 reede- kell 22

COLOURS DJ Alex Barck (Jazzanova/Dervwin Recordings)
DJ Margus Peterson

Jazz, Groove, Soul

DJ Alex Barck on tänapäeva elektroonilise tantsumuusika ja nu-jazz liikumise ühe kõige mõjukama kollektiivi Jazzanova üks liikmetest. Tema valikus kohtuvad tantsupõrandal nujazz, broken beat, moodne folk ja soul. Jazzanova jaoks tähendab muusika ühise keele otsingut rahvusvahelises klubimuusikas, tuues sisse kõiki mõjutusi kultuuridest ja erinevatest muusikastiilidest ning sulatades need üheks fusiooniks ja kaasates publiku muusikalisse spektrisse. Alexi uuematest projektidest nõuab kindlasti märkimist Prommer & Barck, kus üheskoos DJ, produtsendi ja perkussionisti Christian Prommeriga luuakse elektrilist tantsumuusikat. Alex Brack kuulub kahtlemata tänase Euroopa DJ-de tippude hulka.
Pilet: EUR 6.50

15.01 laupäev- kell 22/LIVE 23

Tribute Nigt: Tribute to Jamie Cullum DJ Kashu

Jazz, Soul, R&B

Lupäeval teeme kummarduse noorele lauljale ja laulukirjutajale, multiinstrumentalistile, raadiohääle ja Inglismaa kõikide aegade edukaimale jazz-artistile Jamie Cullum'ile.
Vokaal-Kristo Ukanis, Klahvpillid Mathei Florea
Trompet-Tanel Kuusk, Kitarr-Karl Kanter
Bass-Tõnis Kivisild, Trummid-Andrus Avarand

22 DJ Kashu
23 Tribute to Jamie Cullum
Pilet: EUR 6.50

16.01 pühapäev- kell 20

SELECTS: Hannes Praks


Pühapäeva õhtul mängib clazzis üks külaline oma plaadikogust hoolikalt valitud muusikat. Külalisteks on melomaanid, DJ-d , kultuuritegelased, muusikud, näitlejad, dzässieksperdid ja muusikaarmastajad.
Sel korral on külas sisearhitekt, plaadifirma Kohvirecords ja internetiraadio Kohviraadio omanik Hannes Praks.

17.01 esmaspäev- kell 21

Blue Monday Blues: Janno Reim, Toomas Kengsepp, Mait Paldra, Ivar Puusepp

Blues

Alates 2011. aasta jaanuarikuust hakkab Clazzis iga kuu kolmandal esmaspäeval toimuma uus sariüritus „Blue Monday Blues“. Tegemist on õhtuga, mis on pühendatud blues'ile ja selle erinevatele vormidele-lavalaudadel saab näha erinevaid koosseise soolokitarrist ja vokaalist kuni 5-liikmeliste bändideni, kes esitavad muusikat klassikalisest akustilisest delta bluesist moodsa electric blues'ini.

18.01 teisipäev- kell 22

Brazilian Night: Denise Fontoura Band

Brasiilian rütmid, Latin jazz

Tõenäoliselt on tegu kõige kuumema peoga teisipäevase Tallinna öös, mille üheks tõmbenumbriks on kindlasti tõmmunahaline samba-, salsa ja jazzilauljatar Brasiiliast- Denise Fontoura! Denise lauljakarjäär sai alguse kauges Rio De Janeiros, alates 2008 a. elab ta aga Eestis ja teeb edukat koostööd erinevast rahvusest muusikutega-Jei Virunurm kitarril, James Werts bassil ning Dimitri Nikolajevski trummidel. Bändi ettekandes domineerib audentne Brasiilia muusika koos kõige sinna juurde kuuluvaga.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Ütlemata toredad ja sõbralikud teenindajad, soe ja hubane õhkkond, keelt allaviivad toidud, säravad isiksused, haaravad ja meeliülendavad... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv