Clazz Restoran & Club uudised 20.- 25. jaanuar

20.01.2011
SELECTS!

Pühapäeva õhtuti kell 20 mängib Clazzis üks külaline oma plaadikogust hoolikalt valitud muusikat.
Külalisteks on melomaanid, DJ-d , kultuuritegelased, muusikud, näitlejad, dzässieksperdid ja muusikaarmastajad.

Sel pühapäeval valib Clazzis muusikat Eesti tuntuim ja tunnustatuim pianist, artist keda on nimeatud üheks silmapaistvamaks Euroopa jazzmuusikuks, mees, kelle iseloomustamiseks on Herbie Hancock kasutanud sõnu "pimestavalt hea" - Kristjan Randalu.

20.01, neljapäev- kell 22/LIVE 23

Jazz Whit Me: Marvi Vallaste, Tarvi Kull
DJ Ectatic

Nu-jazz, Groove, Soul

Neljapäeva õhtutel segunevad Clazzis klassikaline jazz ja moodne elektroonika- sel korral funki, souli ja groove'i võtmes.
DJ Ecstatic valib muusikat 22- 04 , kell 23 liituvad temaga Marvi Vallaste (vokaal) ja Tarvi Kull (klahvpillid)

21.01, reede- kell 22

It's About You: Susanna Aleksandra Quintet
DJ Hannes Kalamäe

Jazz, Groove, Soul

Susanna Aleksandra ja Rain Rämmal kohtusid 2007. aastal, kui algas ettevalmistumine Rainbow jazz konkursiks. Hiljem jätkus tihe koostöö ning loodi bänd, millega on esinetud ka Soomes ja Hispaanias. Kvintetis mängivad veel Siim Usin (bass) Dimitri Nikolajevski (trummid) ja Indrek Varend (saksofon). Bänd keskendub pehmemale jazzile ning ka põhjamaise ehk nordic jazzi selgele ja puhtale harmooniale. Repertuaaris on nii jazzi klassikat kui ka oma seadeid tuntud lugudest- swingist ja bossast groove'ni.

Pilet: 6,50€

22.01,laupäev- kell 22/LIVE 23

Ain't It Funky?: Rebeka Kontus &
Marjamaa Brothers / DJ Erkin Antov

Funk, Groove, R&B

Marjamaa Brothersile panid aluse kaks ülimuusikaalset venda- klaverigeeniusest Holger Marjamaa ja Mario Marjamaa, keda hetkel peetakse Eestis tõusvaks saksofonitäheks. Mõlemad marjamaad on musitseerinud paljude maailmanimedega: Mario koos smooth jazzi staari Eric Marienthali ja Dean Browniga, Holger koos maailmaklassi kuuluva Lee Pearsoniga. Nende muusika liigub smooth jazzst souli ja RnB- ni, mõjutajateks Georg Duke, Nelson Rangell, Chick Corea ja Pat Methney. Bändi repertuaaris on omaloomingut, funki, souliklassikat ja R&B-d. Lisaks vendadele Marjamaadele mängivad bändis veel Dmitri Nikolajevski(trummid) ja James Werts(bass, vokaal).

22 DJ Erkin Antov
23 Marjamaa Brothers & Rebecca Kontus

Pilet: 6,50€

23.01, pühapäev- kell 20

SELECTS: Krisjan Randalu

Sel pühapäeval tutvustab oma plaadiriiulit Eesti üks tunnustatuim pianist Kristjan Randalu! Kristjan on aastate jooksul noppinud lugematu arvu auhindu ning preemiaid erinevatelt võistlustelt ja konkurssidelt ning esinenud mainekatel jazzfestivalidel üle maailma. Solistina on ta kaasa teinudd klassikalistes, jazz- ja crossover projektides selliste orkestritega nagu Stuttgarti Filharmoonikud, Uus Berliini Kammerorkester, Liepaja Sümfooniaorkester, Eesti Riiklik Sümfooniaorkester, Tallinna Kammerorkester jt. Tema koostööpartnerite nimekirjast leiame Alex Acuna, Quincy Jones, David Liebeman, Christian McBride, Maria Schneider, Dieter Ilg, Vince Mendoza, Bob Mintzer, Claudio Putin, Gerard Presencer, Mike Moreno jpt. Olles ametlik Steinway artist, jagab Kristjan oma aega põhiliselt Saksamaa, Eesti ja USA vahel. Viimases on teda saanud laval näha teiste hulgas sellistes kohtades nagu The Jazz Gallery, Smalls, Blue Note, Jazz at Lincoln Center ja Carnegie Hall.

24.01, esmaspäev- kell 21

Dance With Me: Just 3
Smooth jazz, Soul

Just 3 koosseisu kuuluvad eesti jazzmuusika raudvara Tõnu Naissoo (klahvpillid), Naissoode muusikadünastia kolmanda põlvkonna esindaja Marko Naissoo (trummid), ja USA-st pärit mitmekülgne laulja, basskitarrist ja arranžeerija James Werts. Repertuaari kuuluvad peamiselt smooth jazz ja souliklassika.

25.01, teisipäev- kell 22

Brasilian Night: Denise Fontoura Band
Brasiilia rütmid, Latin jazz

Tõenäoliselt on tegu kõige kuumema peoga teisipäevases Tallinna öös, mille üheks tõmbenumbriks on kindlasti tõmmunahaline samba-, salsa-, ja jazzlauljatar Brasiiliast - Denise Fontoura! Denise lauljakarjäär sai alguse kauges Rio de Janeiros, alates 2008-ndast aastast elab ta aga Eestis ja teeb edukat koostööd erinevast rahvusest muusikutega - Jei Virunurm kitarril, James Werts bassil ning Dmitri Nikolajevski trummidel. Bändi ettekandes domineerib autentne Brasiilia muusika koos kõige sinna juurde kuuluvaga.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Ütlemata toredad ja sõbralikud teenindajad, soe ja hubane õhkkond, keelt allaviivad toidud, säravad isiksused, haaravad ja meeliülendavad... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv