Clazz Restoran & Club uudised 6.-12. aprill

06.04.2011
COLOURS

Sel reedel 8. aprillil toimuv COLOURS on Clazzi igakuine värvikirev jazz-klubiõhtu, kus residentidena valivad plaate maailmakuulsad DJ-d ja baarides pakutakse värvilisi erikokteile!

Muusikaliseks kontseptsiooniks on dancefloor jazz - Colours pakub fusiooni klassikutest ja värskest muusikast nu-jazzi erinevatest suundadest - olgu need siis soul, r&b, funk, groove või broken beat - kõik, millel on hinge, gruuvi ja mis keha liikuma paneb!

06.04, kolmapäev • kell 22
The Old New Thing: Ocean of Melody IV

Jazz, Swing, Soul

Ocean of Melody IV toob lavale oma nägemuse viimase 50 aasta pop-, rock- ja klubimuusikast - läbi omanäolise dzässiprisma, mis tähendab põnevaid seadeid ja ootamatuid lahendusi selliste artistide tõlgendamisel, nagu Radiohead, Massive Attack, Air, Roisin Murphy jpt.

Ewert Sundja (vokaal)
Tarvi Kull (klahvpillid)
Peedu Kass (bass)
Erki Pärnoja (kitarr)
Kaspar Kalluste (trummid)

Sissepääs TASUTA!

07.04, neljapäev • kell 22 / LIVE 23
Jazz With Me: Fried Funk Soundsystem w/
Eva Vaino & Mairo Marjamaa

Groove, Funk, Jazz

Neljapäeva õhtutel segunevad Clazzis klassikaline jazz ja moodne elektroonika - sel korral funki, groove'i ja souli võtmes. DJ Ecstatic valib muusikat 22-04, kell 23 liituvad temaga Eva Vaino (vokaal) ja Mairo Marjamaa (saksofon).

Algus 22, live 23

Sissepääs TASUTA

08.04, reede • kell 23
COLOURS: Afronaut (bugzintheattic I UK)
DJ Hannes Kalamäe

Nu-jazz, Afrobeat, Groove

Orin Walters a.k.a Afronaut (Bugz in the Attic / UK) Orin Walters (varem tuntud kui Afronaught) on Lääne Londonist pärit Dj/produtsent ja Bitasweet Records'i A&R juht, kes jagab oma aega Londoni ja Puerto Rico vahel. Broken Beat'i maailma tippu Afronaut kuuluva legendaarse Bugz in the Attic koosluse asutaja ja Coop klubiõhtu ja plaadifirma looja on seotud sadade plaatidega ning koostööd teinud väga mitmesuguste erinevate artistidega - teiste hulgas Leon Ware, Macy Gray, Amy Winehouse, 4Hero, Mark de Clive-Lowe ja mitmed Puerto Rico muusikud, teiste hulgas löökpillimängijad Giovanni Hildago, Roberto Roena ja Sammy Alyala (Tito Puente). Afronauti peetakse üheks uuenduslikumaks produtsendiks ja visionääriks kes Suurbritannia house-muusika scene'ist esile kerkinud.

Viimase viieteist aasta jooksul on Orini muusikaline rännak viinud teda üle terve maailma - Ameerika Ühendriikidesse, Euroopasse, Aasiasse, Austraaliasse, Uus-Meremaale ja Kariibi mere saartele, kus ta on astunud üles sellistel nimekatel sündmustel nagu North Sea Jazz, Crossover Jazz Festival, Sonar Festival, The Big Chill Festival ning mängib endiselt kõikides maailmakuulsates klubides nagu Ministry of Sound, Pacha, Fabric, Rex jpt. Olles esinenenud ja salvestanud koos DJ-de, produtsentidega, turntablistidega, akustiliste artistidega, Jaapani hip-hop muusikutega ning rumba ja salsa rütmide maailmaga, on Orinist saanud oluline figuur moodsas biidikultuuris, segades kokku kokteili moodsatest rütmidest, kaasaegsest Aafrika muusikast ning hingestatud soulist ja jazzist, moodustades sellest kõigest kokku värske 21. sajandi fusiooni. Tema debüütalbum "Shapin' Fluid" [Apollo / R + S Records] ilmus 2000. aastal, noppides erinevatelt muusikaväljaannetelt ainult kõige kõrgemaid hindeid - teiste hulgas hindasid plaati väga kõrgelt The Sun, The Independent, The Daily Telegraph, Mojo ja Straight No Chaser.

www.bugzintheattic.co.uk

+ DJ Hannes Kalamäe
+ VJ Faze

Pilet: EUR 7,00

09.04, laupäev • kell 22 / LIVE 23
Ain't It Funky?: Raimondo Laikre &
Virgo Veldi Band
DJ Erkin Antov

Funk, Groove, Soul

Tunnustatud ja mitmekülgne saksofonist Virgo Veldi astub sel laupäeval Clazzi laval üles koos Raimondo Laikrega. Virgo nimi jazzisõpradele laiemat tutvustamist ei vaja - väga mitmekülgne saksofonist, sage osaleja erinevates projektides - nii klassikalise kui ka popmuusika omades.

Raimondo Laikre (vokaal)
Virgo Veldi (saksofon)
Karl Kanter (kitarr)
Joel-Rasmus Remmel (klahvpillid)
Kaarel Liiv (bass)
Kaspar Kalluste (löökpillid)

22 DJ Erkin Antov
23 Raimondo Laikre & Virgo Veldi Band

Pilet: EUR 7,00

10.04, pühapäev • kell 20
SELECTS: Mairo Marjamaa

Jazz

Pühapäeviti mängivad erinevad külalised Clazzis oma plaadikogust hoolikalt valitud muusikat. Külalisteks on dj-d, muusikud, näiliejad, poliitikud, melomaanid, dzässieksperdid, avaliku elu tegelased - inimesed, keda ühendab armastus muusika vastu. Sel korral on külaliseks tõusev noor täht Eesti jazz-maastikul - saksofonist Mairo Marjamaa. Noor saksofonitäht on eesti jazzilavadel juba tuntud muusik. Koos venna Holgeriga said nad tuule tiibadesse esinedes Noorte muusikafestivalil,,Visioon", kus neil avanes võimalus koos musitseerida paljude mainekate USA jazzmuusikutega nagu Eric Marienthal, Dean Brown, David Kikoski jt. Tallinna klubilavadel on nad esinenud muusikutega nagu Sharlene Hector, Lee Pear- son, Lonnie Liston Smith jt. Koos vennaga mängivad nad oma kvintetis Marjamaa Brothers, millega nad hetkel ka oma esimest heliplaati "Track 1" salvestavad.

Sissepääs TASUTA!

11.04, esmaspäev • kell 21
Dance With Me: Anneliis Kits Trio

Jazz, Swing, Bosse

Esmaspäeva õhtul astub akustilise koosseisuga üles lauljatar Anneliis Kits. Trio valik liigub läbi akustilise pop-jazz'i ja souli. Ansambli repertuaari kuuluvad nii palad Jamiroquai, Amos Lee, Stevie Wonderi, The Beatlesite kui teiste tuntud jazz, pop ja folk-artistide sulest.

Sissepääs TASUTA!

12.04, teisipäev • kell 22
Brazilian Night: Denise Fontoura Band

Brasiilia rütmid, Latin jazz

Denise Fontoura on tagasi! Tõenäoliselt on tegu kõige kuumema peoga teisipäevases Tallinna öös, mille üheks tõmbenumbriks on kindlasti tõmmunahaline samba-, salsa- ja jazzilauljatar Denise Fontoura Brasiiliast! Tema lauljakarjäär sai alguse kauges Rio de Janeiros, alates 2008. aastast elab ta aga Eestis ja teeb edukat koostööd erinevast rahvusest muusikutega - Jei Virunurm kitarril, James Werts bassil ning Dmitri Nikolajevski trummidel. Bändi ettekandes domineerib autentne Brasiilia muusika koos kõige sinna juurde kuuluvaga.

Sissepääs TASUTA!

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Ütlemata toredad ja sõbralikud teenindajad, soe ja hubane õhkkond, keelt allaviivad toidud, säravad isiksused, haaravad ja meeliülendavad... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv