Clazz Restoran & Club uudised 8.-13. september

08.09.2011
Clazz ootab sind ikka ja jälle endale külla, soovides üllatada suurepäraste elamustega, mida heldesti pakub õhtune elav muusikaprogramm ning vastupandamatu Clazzi fusion-köök.

08.09, neljapäev kell 22 / LIVE 23
Jazz With Me: Lowry, Priit Jääger / DJ MVP

Groove, Soul, R&B

Neljapäeva õhtutel segunevad Clazzis klassikaline jazz ja moodsad elektroonilised klubibiidid - sel korral souli, r&b ja groove'i võtmes. DJ MVP valib muusikat 22-04, kell 23 liituvad temaga Lowry (vokaal) ja Priit Jääger (kitarr).

Algus 22, live 23

Sissepääs TASUTA!

09.09, reede kell 22 / LIVE 23
It's About You: Marvi Quartet / DJ Hannes Kalamäe

Jazz, Groove, Soul

Marvi Vallaste on lõpetanud Kuressaare Muusikakool viiuli eriala ning Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakool popjazz laulu erialal. Suurematest saavutustest lauluvõistlustel on märkimisväärsed Nõmme Jazz rahvusvaheline jazzlauljate konkursi eripreemia 2007. aastal ja rahvusvahelise lauljate konkursi Saaremaa Valss 1. koht 2004. aastal. Marvi on kogunud tuntust ka kui Tanel Padar & The Suni, Paradise Crew ja Ott Leplandi bändi taustalauljana.

22 DJ Hannes Kalamäe
23 Marvi Quartet

Pilet 6.50 eur

10.09, laupäev kell 22 / LIVE 00
Ain't It Funky? Rebecca Kontus & Marjamaa Brothers / DJ Kashu

Soul, Groove, Funk

Marjamaa Brothersile panid aluse kaks ülimusikaalset venda – klaverigeeniusest Holger Marjamaa ja Mairo Marjamaa, keda hetkel peetakse Eestis tõusvaks saksofonitäheks. Mõlemad Marjamaad on musitseerinud paljude maailmanimedega: Mairo koos smooth jazzi staari Eric Marienthali ja Dean Browniga, Holger koos maailmaklassi kuuluva Lee Pearsoniga. Nende muusika liigub smooth jazzist souli ja RnB-ni, mõjutajateks Georg Duke, Nelson Rangell, Chick Corea ja Pat Metheny. Bändi repertuaaris on omaloomingut, funki, souliklassikat ja R&B-d. Külalissolistiks Rebecca Kontus!

22 DJ Kashu
00 Marjamaa Brothers & Rebecca Kontus

Pilet 6.50 eur

11.09, pühapäev kell 22
SELECTS: Sander Mölder

Jazz

Pühapäeviti mängivad erinevad külalised Clazzis oma plaadikogust hoolikalt valitud muusikat. Külalisteks on dj-d, muusikud, näitlejad, poliitikud, melomaanid, džässieksperdid, avaliku elu tegelased - inimesed, keda ühendab armastus muusika vastu.

Sel aastal Muusikaakadeemias kompositsiooni eriala lõpetanud produtsent ja helilooja Sander Mölderi muusikaline teekond algas 1995. aastal, kui ta liitus Saaremaa Poistekooriga. Järgmisel aastal astus ta muusikakooli tšello erialale. 2002. aastal liitus Sander nu-jazz-funk grupiga Cosmoskva, umbes samal ajal algasid ka katsetused ise arvutiga muusikat luua. Hetkel tegutseb Sander aktiivselt DJ-na ja loob muusikat bändile State of Zoe.

Sissepääe TASUTA!

12.09, esmaspäev kell 22
Dance With Me: Erkki Otsman - Alma Latina

Ladina rütmid

Karismaatiline Erkki Otsman astub üles kavaga "Alma Latina", mis koosneb peamiselt Hispaania ja ladina-ameerika lauludest - tangod, rumbad, bossad ja sambad. Teda saadavad Andranik Kechek klaveril, Tanel Liiberg kontrabassil ja Jaak Lutsoja akordionil.

Sissepääs TASUTA!

13.09, teisipäev kell 22
Brazilian Night: Denise Fontoura Band / DJ Tahira (BRA)

Brasiilia rütmid, Latin jazz

Tõenäoliselt on tegu kõige kuumema peoga teisipäevases Tallinna öös, mille üheks tõmbenumbriks on kindlasti tõmmunahaline samba-, salsa- ja jazzilauljatar Brasiiliast – Denise Fontoura! Denise lauljakarjäär sai alguse kauges Rio de Janeiros, alates 2008. aastast elab ta aga Eestis ja teeb edukat koostööd erinevast rahvusest muusikutega - Jason Virunurm kitarril, James Werts bassil ning Dmitri Nikolajevski trummidel. Bändi ettekandes domineerib autentne Brasiilia muusika koos kõige sinna juurde kuuluvaga.

Seekordne Brazilian Night on aga eriti magus, sest erikülalisena valib peol plaate Brasiiliast pärit DJ Tahira. Dj Tahira on pärit ühest maailma suurimast linnast São Paulost. Üle kümne aasta on ta tirinud uuemaid Euroopa biite Brasiiliasse ja ning tutvustanud oma kodumaa muusikat laiale ilmale. Hetkel juhib netiraadiosaadet, pööritab arvukaid klubiõhtuid, teeb kaastööd jazziajakirjale, aitab püünele värskeid kohalikke talente ning tegutseb ka produtsendi ja remixijana. Tema oskus segada kokku soul, funk, afro, jazz ja veel nii mõndagi muud annab tulemuseks tõeliselt omapärase muusikastiilide segu, mida lihtsalt peab oma kõrvadega tunnistama!

Sissepääs TASUTA!

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Ütlemata toredad ja sõbralikud teenindajad, soe ja hubane õhkkond, keelt allaviivad toidud, säravad isiksused, haaravad ja meeliülendavad... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv